CHATA HELA - Dolní Moravice

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Hela se nachází v Dolní Moravici. Pěkně zařízená 4 - pokojová chata (90 m²) leží v bývalém rekreačním areálu Avelanche na okraji obce Dolní Moravice a nabízí pronájem pro max. 10 osob. Přízemí chaty disponuje předsíní, obytnou kuchyní, ložnicí a 2 koupelnami. V obytné kuchyni je k dispozici sklokeramická varná deska (2 varné jednotky), lednička, mikrovlnná trouba, el. konvice, TV, stůl, 4 židle, lůžko a rozkládací gauč pro 1 osobu. Ložnice je vybavena 3 lůžky a TV. Koupelny jsou zařízeny sprchovým koutem, umyvadlem a WC – bojler 50 l. Podkroví chaty je přístupno po venkovním schodišti a je vybaveno velmi podobně jako přízemí. Podkroví chaty disponuje předsíní, obytnou kuchyní, ložnicí a 2 koupelnami. V obytné kuchyni je k dispozici sklokeramická varná deska (2 varné jednotky), lednička, mikrovlnná trouba, el. konvice, TV, stůl, 4 židle, lůžko a rozkládací gauč pro 1 osobu. Ložnice je vybavena 3 lůžky a TV. Koupelny jsou zařízeny vanou, umyvadlem a WC – bojler 50 l. V chatě je zavedeno připojení k internetu (WI - FI). Centrální el. topení. Nekuřácký objekt. Za chatou se nachází travnatý pozemek (200 m²), kde se nachází ohniště s lavičkami. U chaty je rovněž k dispozici venkovní posezení a gril. Neoplocené parkování.

CHATA HELA ubytování v chatě

Chata Hela poskytuje ubytování pro 2 až 10 osob ve 2 apartmánech. Ložnice a pokoje: Spodní patro: ložnice je vybavena 3 lůžky a TV. V obytné kuchyni je jedno lůžko a jeden gauč. První patro: ložnice je vybavena 3 lůžky a TV. V obytné kuchyni je jedno lůžko a jeden gauč. Celá chata max. 10 lidí.

Sociální zařízení: Spodní patro: dvě koupelny jsou zařízeny sprchovým koutem, umyvadlem a WC – bojler 50 l. První patro: dvě koupelny v horním patře jsou vybaveny vanou, umyvadlem a WC – bojler 50 l. Celá chata 4 koupelny a 4 WC.

Vytápění: Elektrokotel s radiátory. Doprava, parkování: Parkování u objektu.

Spodní patro: v obytné kuchyni je k dispozici sklokeramická varná deska (2 varné jednotky), lednička, mikrovlnná trouba, el. konvice, TV, stůl, 4 židle, lůžko a rozkládací gauč pro 1 osobu.

První patro: v obytné kuchyni je k dispozici sklokeramická varná deska (2 varné jednotky), lednička, mikrovlnná trouba, el. konvice, TV, stůl, 4 židle, lůžko a rozkládací gauč pro 1 osobu.

Rezervovat ubytování v CHATA HELA - Dolní Moravice

Nejbližší ubytování v Dolních Moravicích a okolí

Ubytování Dolní Moravice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah