APARTMÁNY TURKOVNA - Dražíč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Bývalý statek se nachází na samotě u obce Dražíč, nedaleko Bechyně v oblasti jižní Čechy. Statek prochází postupnou rekonstrukcí. Nyní již nabízí ubytování zejména pro rodiny a milovníky cyklistiky. Každý apartmán má samostatný vchod a nabízí ubytování vždy od 2 - 6 osob. Ke stavení patří rozlehlá louka, zahrada s rybníkem a venkovní pergola s možností grilování.
Při dovolené s dětmi zase potěší dětské hřiště, pískoviště, hry, trampolína a výběh k ovečkám, které mohou sami krmit spolu s králíčky a dalšími zvířátky. Novinkou je dětská hernička při nepřízni počasí a relax zóna pro unavené nohy a tělo. Naše apartmány jsou pro Vás k dispozici po celý rok. Přístřešek pro kola a parkoviště pod zahradou je pro všechny zdarma. Pokud k nám přijede bez kol, a zatoužíte si udělat výlet právě na kolech, rádi vám je zapůjčíme. Pro hosty našeho ubytování, nabízíme možnost zapůjčení kol, třeba na celý den. Půjčit si můžete i helmu a dětskou sedačku. Nutná rezervace dopředu!
Vybavení apartmánůV každém ze 4 - apartmánů je plně vybavena kuchyně - varná deska, trouba, mikrovlnka, lednička, el. gril, toustovač, sendvičovač, rychlovarná konvice. Vždy naleznete TV a wifi ZDARMA. Jsme baby friendly, tedy připraveno pro děti - jídelní stolička, nočník, redukce, stupátka, dětské nádobí a pitná voda st. 1 v každé jednotce. Každý apartmán disponuje vlastním trezorem. K objektu náleží uzavřený dvůr a oplocená zatravněná zahrada, hosté mají k dispozici plně vybavenou pergolu s grilem a ohništěm, dětské hřiště. Objekt je střežen kamerovým systémem. Ostatní vybavení - možnost zapůjčení šipek, společenských her, úschovna kol, motorky pod přístřeškem.

APARTMÁNY TURKOVNA ubytování v apartmánu

​ODPOČINKOVÝ APARTMÁN
Přízemní apartmán nabízí pohodlné ubytování pro 4 osoby + 1 postýlkou. Dominantou obývacího pokoje je pec, která Vám zpříjemní pobyt zejména v zimních měsících. Na peci si můžete nahřát svá záda, nebo po staru opéct topinky. Apartmán nabízí pohodlné ubytování pro 4 osoby + 1 postýlkou. V apartmánu najdete plně vybavenou kuchyni, jídelní set + dětskou stoličku, nočník, redukce, stupátko, dětské nádobí a pitná voda stup. 1. Za příplatek dětská postýlka + zdravotní matrace + peřinky. Samozřejmostí je soc. zařízením (sprcha, WC, umyvadlo, pračka, ručníky, fén, sušák a žehlička). TV a Wifi ZDARMA. Každý apartmán disponuje trezorem.
RODINNÝ APARTMÁN
Přízemní apartmán vhodný pro rodinu 2 - 4 os. Disponuje oddělenou ložnicí od kuchyně a koupelny a wc. Kuchyně je plně vybavena - lednice, indukce, trouba, lednice, konvice, toustovač, topinkovač, mixér atd. Samozřejmostí je i vybavena koupelna s wc, ručníky, toal. potřeby, fénem. Dále sušák a žehlička. Baby friendly zázemí - dětsk. stolička, nočník, redukce, stupátka, nádobí a pitná voda stup. 1. Za příplatek – dětská postýlka + zdravotní matrace + peřinky. TV a Wifi ZDARMA. Každý apartmán disponuje trezorem.
ROMANTICKÝ APARTMÁN
Vhodný pouze pro páry. Vstup do apartmánu po mlynářských schodech. Oddělená ložnice od kuchyňského koutu s posezením. Pro 2 os. Kuchyně je plně vybavena - lednice, indukce, trouba, lednice, konvice, toustovač, topinkovač, mixér atd. Samozřejmostí je i vybavena koupelna ručníky, toal. potřeby, fénem, žehličkou a sušákem na prádlo. TV a Wifi ZDARMA. Každý apartmán disponuje trezorem.
PODKROVNÍ APARTMÁN
Podkrovní rodinný apartmán pro 2 - 6 osob s vlastním uzamykatelným vchodem. Se společným vstupem, verandou s přízemním apartmánem. Vhodný pro rodiny - zabezpečovací dvířka na schody. Obývací část s ložnicí je oddělená od kuchyně. Kuchyně je plně vybavena - lednice, vařiče, trouba, lednice, konvice, toustovač, topinkovač, mixér atd. Samozřejmostí je i vybavena koupelna ručníky, toal. potřeby, fénem, žehličkou a sušákem na prádlo. Baby friendly zázemí - dětsk. stolička, nočník, redukce, stupátka, nádobí a pitná voda stup. 1. Za příplatek – dětská postýlka + zdravotní matrace + peřinky. TV a Wifi ZDARMA. Každý apartmán disponuje trezorem.
V každém apartmánu je vždy sprchový kout, wc skříňka nebo komoda, umyvadlo. a topení na ručníky. K dispozici také sušák. (V ceně ubytování jsou toal. potřeby, osušky, ručníky, fén a žehlička). 


Okolí apartmánu a Dražíč

​Okolí nabízí spoustu možností k procházkám, jízdám na kolech po okolních lesích, kolem rybníků a za památkami jižních Čech. Pro naše hosty je připraveno společné zázemí vybavené pergoly, grilu, ohniště s posezením. Nesmí chybět ani zázemí pro nejmenší - hřiště, trampolína, stan, pískoviště, hry. Ke každému apartmánu postupně budujeme vlastní posezení s grilem.
Turistická oblast Toulava - přirodní a historické zajímavosti v blízkém okolí. Bechyně +6km: Židova strouha, Bechyňský zámek, muzeum, Bechyňské lázně, Bechyňský most, bowling. Bernartice +3km: Hravé peklo, RozhlednaRadětice +4km: Rozhledna. Borovany +2km: Kostel sv. Rozárky s léčivou studánkou, přírodní koupaliště s vlastní plážičkou. Nemějice +2km: Kamenný kruh (Stonehenge), Rekreační ježdění na koních. Koloděje +8km: Zámek Mitrowicz. Týn nad Vltavou +11km: Podzemní chodby, Výletní plavby, Městské muzeum. Milevsko +14km: Muzeum maškar, Koupaliště. Tábor +20km: Strašidelné podzemí, Muzeum čokolády, Vyhlídková věž. Písek 20km: Jelení most, Sladovna muzeum, piraliště, mraveniště (dětské herny). Laser game, bowling. Hluboká nad Vltavou +30km: Zámek, Zoo, Pohádkové podzemí, Sportovně relaxační areál.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY TURKOVNA - Dražíč

Nejbližší ubytování v Dražíči a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah