HOTEL A RESTAURACE PANSKÁ - Bechyně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

PANSTVÍ BECHYNĚ Přijeďte si odpočinout do lázeňského městečka Bechyně. Můžeme vám nabídnout příjemný pobyt v hotelu Panská či sportovně laděné prostředí penzionu Golf v nedalekých Sudoměřicích u Bechyně. Pokud toužíte po soukromí a ničím nerušené dovolené, zaujme vás ubytování v Černické hájence.

Hotel Panská, který je umístěn ve zrekonstruované historické budově přímo na náměstí lázeňského města. Hotel je otevřen celoročně a nabízí celkem 27 pokojů, jeden z pokojů je vybaven a uzpůsoben pro tělesně postižené. Celková kapacita je 54 pevných lůžek s možností několika dalších přistýlek. Pokoje jsou dle standardu 3* vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, vlastním sociálním zařízením s koupelnou se sprchou nebo vanou a toaletou, dále TV a také miniledničkou.

Penzion Černická obora se nachází v Sudoměřicích u Bechyně, od lázeňského města vzdálených přibližně 8 km. Penzion s 15 dvoulůžkovými pokoji je v samém srdci přírodní památky Černická obora a součástí areálu je i golfové hřiště vhodné nejen pro začátečníky, ale i pro golfisty či pro hosty, kteří si zelený sport chtějí vyzkoušet. Vybavení pokojů je podobné tomu na hotelu Panská, nabízíme však větší pokoje s výhledem do lesa. Je to to pravé místo pro váš odpočinek.

Černická hájenka se nachází nedaleko penzionu Golf, je tedy rovněž v lese, na klidném místě, které vybízí k odpočinku či aktivní dovolené. Jedná se o nově zrekonstruovaný objekt k týdenním dovoleným, samozřejmostí je tedy vlastní sociální zařízení, samostatná a vybavená kuchyně vč. elektrospotřebičů, obývací pokoj, a dvě ložnice s až 6 pevnými lůžky. Nejen pro milovníky houbaření, sběru borůvek, turistiky pěší či cyklo!

HOTEL A RESTAURACE PANSKÁ ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, televizí se satelitním příjmem a telefonem. Wi-Fi bezdrátové připojení na internet ve společných prostorech i na pokojích.

Recepce

PO-NE 8:00 - 20:00

Gastronomie

Restaurace Špajz v hotelu Panská

Bistro Golf Bechyně

Okolí hotelu a Bechyně

Klidné lázeňské město Bechyně s bohatým kulturním programem v létě.

Ubytování v lesích Černické obory, stylová dovolená pro ty, kteří hledají klidné prostředí.

Rezervovat ubytování v HOTEL A RESTAURACE PANSKÁ - Bechyně

Nejbližší ubytování v Bechyni a okolí

Ubytování Bechyně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah