CHALUPA BECHYNĚ

Více o chalupě

Popis ubytování

​Ubytování na chalupě v Jižních Čechách, která prošla celkovou rekonstrukcí v roce 2012. Dům se nachází v Bechyni v údolí říčky Smutné (asi 5 minut od centra města), v klidné části města. Chalupa má uzavřený dvůr, který je z jedné strany ohraničen skalním masivem a z druhé samotným domem (naprosté soukromí).  
Na dvoře se nachází pergola. Parkování je možné na vlastním pozemku přímo před domem až pro tři auta. K dispozici je zahrada, která se nachází před domem. Chalupa je pro Vás k dispozici jako celek, nikdo v ní nebydlí a je vždy nabízena jen jedné skupině v daném termínu.

CHALUPA BECHYNĚ ubytování v chalupě

Dům má čtyři samostatné pokoje, dva v podkroví (manželská postel v jednom pokoji a tři samostatné postele ve druhém pokoji) a dva v přízemí (v jednom pokoji manželská postel a dvě samostatná lůžka, ve druhém pokoji manželská postel a jedno lůžku), vstupní halu s prosklenou stěnou, výhledem na dvůr a skalní masiv. K dispozici je kuchyně, dvě koupelny a sociální zařízení. V podkroví je společenská místnost s televizí.  

Gastronomie

V kuchyni je k dispozici nádobí, lednice, mikrovlnka, trouba a sporák. V blízkém okolí a v centru obce jsou restaurace a supermarket.  

Rezervovat ubytování v CHALUPA BECHYNĚ

Nejbližší ubytování v Bechyni a okolí

Ubytování Bechyně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah