EUROCAMP BARBORA - Jeníkov

Více o areálu kempu

Popis ubytování

​Vítejte v Eurocampu BARBORA! Příjemné prostředí v nádherné krajině na severu Čech u lázeňského města Teplice.

Tento camp se nachází na břehu vodní nádrže Barbora pod úpatím Krušných hor v obci Oldřichov u Duchova, 6 km od lázeňského města Teplice v srdci Severních Čech.
Je to rekreační komplex s možností ubytování ve vlastních stanech, obytných přívěsech a obytných automobilech na slunných místech nebo ve stínu háje uprostřed campu. Nově možnost pronájmu karavanu. Samozřejmostí campu je možnost připojení na elektřinu, kvalitní sociální zázemí, využití sportovišť, postaráno je o bezpečnost hostů v campu a též možnost využití teras a restauračního zázemí Yacht clubu Barbora, které se nachází v hlavní budově a je součástí Eurocampu.
Pohled na hladinu nejčistší vodní nádrže v Čechách nejen přes den, ale hlavně při neopakovatelném západu slunce s výhledem na Krušné hory s dominantou vrcholu Bouřňáku, musí uchvátit každého, kdo navštíví tento camp.
V době šíleného životního tempa a i pracovního stresu je nejlepší relaxací návrat k přírodě, pobyt v přírodě, koukání do ohně, plavání a nasávání energie nejen ze sluníčka, ale i pohledy na hory, vodní hladinu a do zeleně, s možností návštěv zajímavých výletních cílů (a to nejen autem, ale hlavně na kole), kterých je v okolí Eurocampu Barbora dost a dost (více v tipech na výlety).
Toto vše Vám poskytne návštěva a pobyt v Eurocampu Barbora. Těšíme se Vás!

EUROCAMP BARBORA ubytování v areálu kempu

K dispozici je možnost pronájmu karavanu, připojení na elektřinu, kvalitní sociální zázemí, využití sportovišť, využití teras a restauračního zázemí.

Gastronomie

Součástí kempu je restaurace, kde se můžete příjemně osvěžit či najíst, posedět vevnitř i na terase. Vedle terasy se nachází pískoviště pro nejmenší.

Okolí kempu a Jeníkov

V okolí můžete navštívit zámek Duchcov (4 km), zříceniny hradů Rýzmburk Osek (6. 3 km), Nový Žeberk (6. 3 km), Doubravská Hora (7. 6 km), Krupka (8. 9 km), Kyšperk (11. 4 km), kostel Nanebevzetí Panny Marie, Most (15. 4 km), hrad Hněvín (15. 7 km).

Rezervovat ubytování v EUROCAMP BARBORA - Jeníkov

Nejbližší ubytování Jeníkov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah