HOTEL CASANOVA - Duchcov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Casanova*** se nachází v klidném prostředí parku jen pár desítek metrů od historického centra města Duchcov, které proslavil svým pobytem světoznámý svůdce žen Giacomo Casanova.

Hotel se nachází v klidném prostředí parku jen pár desítek metrů od historického centra města Duchcov. Nabízí k ubytování 70 lůžek ve 30 pokojích vybavených strandardně v kategorii ***. Návštěvníkům našeho hotelu je k dispozici hotelový bar, restaurace, konferenční salonek, letní terasa a hlídané parkoviště. 24 hodin otevřená recepce umožňuje návštěvníkům nástup na ubytování v průběhu celého dne a také možnost zakoupení občerstvení. Pro kulturní a společenské akce je možné využít také krásné prostory Duchcovského zámku a cateringovou službu hotelu.

HOTEL CASANOVA ubytování v hotelu

Nabízíme pokoje typu 1/1, 1/2, 1/3 A 1/4 a jedno dvoulůžkové apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, satelitní televizí a WIFI. Z některých pokojů je výhled na rybník Barbora nebo do parku na barokní kapličku svaté Barbory.

Gastronomie

Restaurace Casanova je otevřena jak hotelovým hostům, tak veřejnosti. Denně od 10-22 hodin si návštěvníci mohou vybrat z široké nabídky jídel mezinárodní i tradiční české kuchyně. Poloviční i plnou penzi je možno po dohodě upravit podle specifických přání hostů. V prostorách restaurace lze pořádat svatební hostiny, nejrůznější oslavy a setkání.

Okolí hotelu a Duchcov

Město Duchcov leží v půvabné krajině na úpatí Krušných hor. Najdete zde řadu cyklistických stezek a turistických tras. Příznivci zimních sportů si mohou zalyžovat v nedalekém středisku Bouřňák (8km) nebo Klínovec (20km). V dosahu jsou také termální aquacentrum v Teplicích a aquadrom v Mostě. V blízkosti hotelu leží rozsáhlé tenisové kurty, golfové hřiště a jízdárna.

Rezervovat ubytování v HOTEL CASANOVA - Duchcov

Nejbližší ubytování v Duchcově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah