APARTMENT HOUSE MAESTRO TEPLICE

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartment House Maestro Teplice se nachází v klidném centru města v ulici Ruská vedle Zámecké zahrady. Pět minut od apartmánu se nachází náměstí Teplic, Obchodní Centrum Galerie a Fontána, Kaufland, Billa. Do Císařských Lázní a Lázní Beethoven, je to přibližně 8-10 minut cesty. Do Nových Lázní, Kamenných Lázní a Vojenských Lázní trvá cesta okolo 20 minut pěšky, nebo 10 minut trolejbusem. Do centra Regreso 10 minut pěšky, nebo 3 minuty trolejbusem.

Apartment House Maestro Teplice  se nachází v klidném centru města v ulici Ruská vedle Zámecké zahrady. Pět minut od apartmánu se nachází náměstí Teplic, Obchodní Centrum Galerie a Fontána, Kaufland, Billa. Do Císařských Lázní a Lázní Beethoven, je to přibližně 8-10 minut cesty. Do Nových Lázní, Kamenných Lázní a Vojenských Lázní trvá cesta okolo 20 minut pěšky, nebo 10 minut trolejbusem. Do centra Regreso 10 minut pěšky, nebo 3 minuty trolejbusem.
Příjezd po 15 hodině odpolední (Ale budeme se snažit vám vyjít vstříc, pokud by jste chtěli přiject dříve) - Odjezd do 10 hodiny ranní - Prosíme vás, aby jste se drželi pravidel ubytování, která budete mít napsaná v bytě. - Nemůžete sebou vzít domácího mazlíčka - Prosím dále nekouřit v bytu, ke kouření bude k dispozici chodba, nebo zahrada. - Dále prosíme o nerušení nočního klidu po 9té hodině

APARTMENT HOUSE MAESTRO TEPLICE ubytování v apartmánu

​Nadstandartní apartmán v centru města. Vedle baráku je parkoviště zdarma. Byt je vybaven vším, aby jste se cítili jako doma. V bytu jsou dvě místnosti. Kuchyň je se vším vybavením.   V apartmánech se nachází následující vybavení:   Wifi, internet - Smart TV - Čisté povlečení na deku a polštáře - Ručníky - Fén - Pračka - Myčka - Sporák - Mikrovlnná trouba - Nádobí - Lednice - Mixér - Konvice - Kávovar - Žehlička s žehlicím prknem - Sedačka pro děti - Malá vanička pro děti - Vysavač - Váha - Elektrický Krb - Dětská postýlka, dle potřeby - Veškeré věci na úklid domácnosti (Jar, Cif atd.).

Gastronomie

V okolí a blízkém centru města se nachází několik restaurací nebo supermarketů. Apartmány jsou vybaveny vlastní kuchyňkou k přípravě jídel.

Rezervovat ubytování v APARTMENT HOUSE MAESTRO TEPLICE

Nejbližší ubytování v Teplicích a okolí

Ubytování Teplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah