GREEN HOUSE - Teplice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Green House je hotel rodinného typu v Teplicích. Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojů a apartmánech. K dipozici je 7 dvoulůžkových pokojů a podkrovní apartmán. Pokoje jsou vybaveny sociálním příslušenstvím, televizí se satelitním příjmem, minibarem a připojením na internet. V našem hotelu se nachází také restaurace, kde se podávají snídaně. V létě je možné po domluvě využít i terasu například ke grilování či jenom posezení. K hotelu náleží také oplocené parkoviště a hotelová garáž. Blízko hotelu se nachází lázeňské sanatorium které je možno také využít, dále pak Zámecký park vhodný na příjemné procházky. Hotel je vzdálen 3 minuty chůze od centra

GREEN HOUSE ubytování v hotelu

Hotel Green House má k dispozici 7 dvoulůžkových pokojů a podkrovní apartmán. Celková kapacita hotelu je 18 míst. Pokoje jsou vybaveny sociálním příslušenstvím, televizí se satelitním příjmem, minibarem a připojením na internet.

Gastronomie

V hotelu se nachází malá restaurace, která je určena pro podávání snídaní. V létě je možné využít terasu ke grilování.

Okolí hotelu a Teplice

Hotel Green House se nachází v centru města. Centrum poskytuje kulturní, sportovní i společenské vyžití, například místní divadelní představení, kina, koncerty vážné hudby či diskotéky.

Rezervovat ubytování v GREEN HOUSE - Teplice

Nejbližší ubytování v Teplicích a okolí

Ubytování Teplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah