REZIDENCE FONTÁNA - Teplice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Rezidence Fontána je moderní komplex, spojující ubytovací služby v apartmánech, fitness wellness centru, stravovací služby a nákupní možnosti. Nachází se přímo v srdci Teplic, jen pár minut chůze od Lázeňské kolonády, Zámecké zahrady a městských sadů. Luxusně vybavené apartmány nabízí ubytování s jednou, dvěma nebo třemi ložnicemi a obývacím pokojem s moderně vybaveným kuchyňským koutem. Všechny apartmány jsou navíc vybaveny klimatizací, satelitní TV s plochou obrazovkou, servisem pro přípravu kávy a čaje, žehlícím setem a trezorem; koupelny vanou nebo sprchovým koutem, toaletou se sprškou a pračkou. Většina apartmánů má k dispozici vlastní terasu nebo balkon s výhledem do parku nebo na náměstí. Některé pokoje lze propojit.

Pro co největší pohodlí nabízíme zdarma Wi-Fi připojení ve všech apartmánech, parkování v garážích zdarma a toaletní potřeby.

Ubytovaní hosté mohou využívat služby moderního fitness wellness centra a restaurace Coloseum, přímo v budově komplexu. K dispozici je salonek s kapacitou 50 osob, casino nebo Dámský klub s hernou pro děti do 12 let.

Apartmány Rezidence Fontána leží v centru města Teplice, jen několik kroků od Lázeňské kolonády, přímo v multifunkčním komplexu Fontána. Výhodná poloha, výborné služby, domácí atmosféra a individuální přístup předurčuje rezidenci k pohodlnému a zároveň luxusnímu ubytování.

REZIDENCE FONTÁNA ubytování v aparthotelu

Rezidence Fontána nabízí ubytování v apartmánech s 1 ložnicí s balkonem nebo bez balkonu, apartmánech s 2 ložnicemi s balkonem nebo bez balkonu a v apartmánech s 3 ložnicemi a balkonem.

Okolí aparthotelu a Teplice

Apartmány Rezidence Fontána leží v centru města Teplice, jen několik kroků od Lázeňské kolonády, přímo v multifunkčním komplexu Fontána. Výhodná poloha, výborné služby, domácí atmosféra a individuální přístup předurčuje rezidenci k pohodlnému a zároveň luxusnímu ubytování.

Lanový park, umístěn na střeše Kauflandu vedle stadion na Stínadlech, je od rezidence vzdálený 500 metrů, Botanická zahrada a Hvězdárna 900 metrů.

Pouhých 20 km od rezidence se nachází Krušné hory, kde je možnost věnovat se různým sportovním aktivitám jak v zimě, tak v létě. Hezkou hru lze zažít na třech nedalekých golfových hřištích; milovníci vody si užijí jezera Milana a Barbora. Zajímavý je výlet lanovkou na Komáří vížku, která leží 12 km od města Teplice.

Rezervovat ubytování v REZIDENCE FONTÁNA - Teplice

Nejbližší ubytování v Teplicích a okolí

Ubytování Teplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah