APARTMÁNY CLAUS - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

APARTMÁNY a STUDIA Claus se nacházejí v- rodinném domě na Benecku, ve Vzdušných lázních v Krkonoších. Je pro Vás připraveno, kromě ubytování v příjemně zařízených apartmánech a studiích i zázemí s možností dokonalé relaxace. Můžete využít infrasaunu, masážní křeslo

​APARTMÁNY a STUDIA Claus se nacházejí v rodinném domě na Benecku, ve vzdušných lázních v Krkonoších. Je pro Vás připraveno, kromě ubytování v příjemně zařízených apartmánech a studiích i zázemí s možností dokonalé relaxace. Můžete využít infrasaunu, masážní křeslo.
Nejbližší lyžařský vlek Zvon spolu se snowtubinkem je od nás 300 m. Na běžkách můžete přímo od domu. Zahrada v letních měsících nabízí příjemný relax na lehátkách, v bazénu, či na terase s výhledem do kraje. Nabídne se Vám pohled na Kotel, Ještěd i Trosky. Dle přání Vám připravíme ohniště na buřtíky, nebo gril / plynový, nebo na dřevěné uhlí/. Ve společenské místnosti si můžete půjčit společenské hry a knihy. Je zde i samoobslužné expresso. Regulujeme počet dětí. Snažíme se, aby jste mohli užívat klidnou dovolenou a proto v letních měsících ubytováváme pouze osoby starší 15 let. Parkování je možné přímo u objektu a připojení k WIFI je ZDARMA.

APARTMÁNY CLAUS ubytování v apartmánu

Ubytování ve 4-lůžkových apartmánech a 2-lůžkových studiích. Každý Apartmán i studio má standardně vybavenou kuchyňku: lednice s mražákem, 2-plotýnkový vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, topinkovač, nádobí. Dále k vybavení patří TV+satelit, trezor, vestavěný fén. K dispozici jsou ručníky, lůžkoviny a toaletní potřeby

Gastronomie

Možnost stravování je po předchozí domluvě možná za příplatek.

Okolí apartmánu a Benecko

OBCHOD s potravinami a drogerií je 500m, se sportovním oblečením 500m. V okolí se nachází RESTAURACE Hančova bouda, Skalka, Hotel Sůva, Hotel Krakonoš, Bowling bar - pizerie, Hotel Kubát. Horské káry a letní tubing 200m. Tenisový kurt v Pension Jesen 600 m, v Hotel Kubát 1000 m. LUFŤÁKOVA STEZKA začíná u centrálního Pakorviště 400m.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY CLAUS - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah