CHATA NA ŠPICI - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Horská chata na Špici je svoji polohou přímo u sjezdovky Nový Cinkáč, uprostřed přírody, ideálním místem pro rodinnou rekreaci, lyžařské výcviky škol, školy v přírodě, ale i veškeré firemní akce.

Benecko je nejvýše položená obec v západních Krkonoších. Je krásným a hojně navštěvovaným rekreačním střediskem, umístěným ve velmi pěkném prostředí. Horská Chata na Špici je svoji polohou přímo u sjezdovky Nový Cinkáč, ideálním místem pro rodinnou rekreaci, lyžařské výcviky škol, školy v přírodě, ale i veškeré firemní akce.
Pro naše hosty jsou připraveny kompletně vybavené pokoje, restaurace, oddělený salónek, venkovní terasa, privátní wellness, dětské hřiště a parkoviště.

CHATA NA ŠPICI ubytování v chatě

Maximální ubytovací kapacita penzionu je 43 lůžek. Pokoje se nachází v prvním a ve druhém patře. Hosté si mohou vybrat z ubytování ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Ke všem pokojům jsou možné přistýlky.
Všechny pokoje pro ubytování s dětmi jsou útulně nově zrekonstruovány. V rámci ubytování mají hosté k dispozici internetové připojení přes Wifi v celém objektu zdarma, parkování u objektu jak v letním, tak i v zimním období zdarma, na každém pokoji TV. Každý pokoj má svoje vlastní sociální zařízení.

Součástí ubytování je společná jídelna s dětským koutkem.

Gastronomie

Na penzionu funguje po celý den restaurace pro hosty. Snídaně se podávají bufetovým způsobem od 07:30 do 09:30 hodin. Máte tak při ubytování s dětmi ideální čas pro dopolední výlety. Večeře v rámci polopenze jsou formou servírovaného tříchodového menu (polévka, hlavní jídlo, zákusek). Čas podávání večeří od 18:00 do 19:00 hodin.

Okolí chaty a Benecko

V Beneckou si přijdou na své rodiny s dětmi, aktivní sportovci, i všichni, kdo hledají relax a odpočinek v okolní přírodě. Horská chata na Špici je svoji polohou přímo u sjezdovky Nový Cinkáč ideálním místem pro rodinnou rekreaci. V blízkosti chaty se nachází rozhledna Žalý, která je ideálním místem pro turistické výlety.

Rezervovat ubytování v CHATA NA ŠPICI - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah