DOMEČEK LOSINY - Velké Losiny

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Zveme Vás do moderně zařízeného apartmánu pro až 8 osob v obci Velké Losiny. Termální lázně Velké Losiny jsou vzdáleny 1 km od apartmánu. Minimální délka ubytování 2 noci. Letní a zimní sezona platba minimálně 2500 Kč/noc za celý apartmán.

Zveme Vás do moderně zařízeného apartmánu pro až 8 osob v obci Velké Losiny. Termální lázně Velké Losiny jsou vzdáleny 1 km od apartmánu.
V termálních lázních se nachází přírodní sirné termální prameny. Jedná se unikátní termální park v České republice, který je možné navštívit celoročně. Skiareály v Loučné nad Desnou jsou vzdáleny 6 km od apartmánu a skiareál Kouty je ve vzdálenosti 10 km.
Apartmán k pronájmu poskytuje ubytování pro 6+2 osob ve 3 ložnicích. Minimální délka ubytování 2 noci. Letní a zimní sezona platba minimálně 2500 Kč/noc za celý apartmán.
Vybavení apartmánuPlně vybavená kuchyň s myčkou a s jídelním stolem. Obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV. WIFI připojení v celém apartmánu. Venkovní posezení s grilem a trampolína pro děti. Domácí mazlíček po domluvě (pouze malé plemeno).

DOMEČEK LOSINY ubytování v apartmánu

K dispozici je apartmán o rozloze 74m2. V přízemí se nachází obývací pokoj s rozkládací pohovkou a televizí, plně vybavená kuchyň s jídelním stolem, ložnice s dvoulůžkem oddělená posuvnými dveřmi, koupelna se sprchovým koutem a WC. V podkroví je umístěna 2. ložnice se dvěma dvoulůžky. 
1× kouplena s wc a sprchovým koutem
Podlahové vytápění

Recepce

Check in 14:00
Check out 10:00

Gastronomie

V okolí příjemné restaurace a vyhlášená pralinkárna a cukrárna

Okolí apartmánu a Velké Losiny

V okolí 1km se nachází zámek Velké Losiny, Ruční papírna Velké Losiny a Termální lázně Velké Losiny s venkovními a vnitřními termálním bazény. Možnosti lyžování jsou6km od apartmánu v obci Loučná nad Desnou (skiareály OAZA, KAREŠ, PŘEMYSLOV se čtyřsedačkovou lanovkou a možností zajištění skibusu.) 10km od apartmánu se nachází největší skiareál na Moravě KOUTY. CZ. Červenohorské sedlo je vzdáleno 20km a Skipark Filipovice 25kmV okolí obce Velké Losiny je spousta cyklostezek a stezek pro pěší turisty.

Rezervovat ubytování v DOMEČEK LOSINY - Velké Losiny

Nejbližší ubytování ve Velkých Losinách a okolí

Ubytování Velké Losiny

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah