PENZION TROMBLY - Loučná nad Desnou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Kateřina Velké Losiny nabízejí 3 krásné byty v centru Velkých Losin s výhhledem na Jeseníky a lázeňský park o velikosti 90 a 60 a 50 m2.

AP Kateřina je ideální pro 2 - 6 osob se dvěmi ložnicemi.

AP Veronika je ideální pro 2-3 osoby s ložnicí a obývacím pokojem.

AP Michaela je ideální pro 2 - 4 rodiny s ložnicí, obývacím pokojem a velkou terasou přístupnou jak z ložnice, tak z obýváku.

Všechny AP se nacházejí cca 600 m. od Termálního parku Velké Losiny, který stojí za návštěvu.

Apartmány Kateřina Velké Losiny se nachází v centru Velkých Losin, 600 m. od termálního parku a 300 metrů od Muzea papíru. Můžete zde navštívit therme park, restauraci a bar. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

Standardem je posezení a jídelní kout. V kuchyňském koutě najdete sporák, mikrovlnnou troubu a lednici. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.

Na místě si mohou hosté pronajmout lyžařské vybavení a v okolí se věnovat mimo jiné i lyžování, jízdě na koni, cyklistice a pěší turistice. Od autobusové zastavky jsou apartmány vzdáleny ca 100 m. , od vlakové cca 200 m.

PENZION TROMBLY ubytování v apartmánu

Krásné apartmány v centru lázeňské obce o velikosti 90m2 a 60m2 a 50 m2 v centru Velkých Losin nabízejí příjemné zázemí pro páry, kamarády i rodiny s dětmi. Z apartmánů máte nádherný výhled na hory a na lázeňský park.

Apartmá Kateřina nabízí 2 ložnice, společný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, koupelnu s vanou i sprchou, WC, společenské hry a 2 tv.

Mezonetové apartmá Veronika a apartmá Michaela s terasou nabízejí 1 ložnici, společný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, koupelnu se sprchou, WC.

Všechny apartmány disponují zdarma určenými parkovacími místy u domu (č. 33, 27 a 28), wifi připojením k internetu.

Okolí apartmánu a Loučná nad Desnou

Přímo v budově, kde se nacházejí naše apartmány je k dispozici večerka, vinotéka, kavárna, cukrárna. 100 m. od apartmánů je pizzerie, cca 300 m. termální lázně, 500 m. termální park, ruční papírna a zámek Velké Losiny. Do hor na výlety a lyžování je to od nás autem cca 10 min. Naše ubytování je ideální nejen pro páry, ale také pro rodiny s dětmi, turisty, sportovce, milovníky koupání i lyžaře.

Rezervovat ubytování v PENZION TROMBLY - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah