APARTMÁN MERKLÍN

Více o apartmánu

Popis ubytování

Chcete si odpočinout od stresu v srdci přírody? Nebo si chcete užít aktivní dovolenou? Anebo vás snad láká poznávat krásy naší vlasti? Tady je možné všechno! A po celý rok! V létě si na výlet do Merklína přibalte pohorky nebo horské kolo, v zimě nezapomeňte běžky nebo sjezdovky. Na své si tu přijdou houbaři i rybáři, milovníci adrenalinu i lázeňští šviháci, dvojice hledající romantiku i rodiny s dětmi.

​Nabízíme ubytování v prostorném nově zrekonstruovaném apartmánu 3+1, který se nachází v klidné okrajové části podkrušnohorské obce Merklín. Apartmán má 68 m ² a skládá se ze dvou velkých ložnic, obývacího pokoje s internetovou TV se streamovací službou Netflix, plně vybavené kuchyně, předsíně, koupelny s vanou a odděleného WC. V celém apartmánu je k dispozici Wi-Fi. Velkou devizou je krb, kde můžete nejen za zimních večerů sledovat plápolání ohně. Apartmán je útulný a světlý, s krásným výhledem do třech světových stran, a kompletně vybavený.
Nachází se ve 2. patře bytového domu bez výtahu, který se bude v blízké době renovovat. Parkovat se dá přímo před domem. K apartmánu patří malá neoplocená zahrádka s pískovištěm, skluzavkou a zázemím pro děti. Zahrádka situovaná hned vedle potoka rovněž nabízí ohniště s vidlicemi na opékání buřtů, grilem a posezením. Dřevo na ohniště i do krbu je také k dispozici. Můžete využít i krytou pergolu. Zahrádka se bude v brzké době renovovat, používat se ale samozřejmě dá.

APARTMÁN MERKLÍN ubytování v apartmánu

​Kompletně vybavená kuchyňská linka – lednice, sporák, trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, sendvičovač, mocca konvička, veškeré kuchyňské nádobí, základní potraviny (sůl, pepř, cukr, čaj, káva, koření, olej, mouka…), rozkládací jídelní stůl se 4 židlemi a 1 dětská židle s pultíkem. V obývacím pokoji krb se dřevem, pohodlný rozkládací gauč pro dvě osoby, deky, internetová TV včetně Netflixu a Voya, knihy v ČJ a AJ, křížovky, společenské hry, puzzle, pastelky a papíry na kreslení. V jedné ložnici dětský kout včetně ponku a skákacího slona, sušák, v druhé cestovní dětská postýlka. V koupelně ručníky, mýdlo a pěna do koupele, fén, pračka s pracím práškem. K dispozici zahrádka u potoka s krytou pergolou, dvoupatrovou kójí na kola, lyže atd. (k zapůjčení tu jsou sáně a boby), dále tu najdete ohniště, dřevo, 4 opékací vidlice, gril a dětské zázemí (pískoviště, skluzavka, dětské posezení, hračky a hry)

Okolí apartmánu a Merklín

Hned u bytového domu, který je umístěn v klidné části na kraji Merklína u lesa, se můžete napojit na několik turistických tras (například na vyhlídku do altánu Gloriett nebo krásná cesta kolem potoka do vedlejšího Hroznětína). Navíc se asi sto metrů od bytu nalézá vlakové nádraží, odkud se krásnou dvacetiminutovou projížďkou pohodlně dostanete až do centra Karlových Varů. U nádraží můžete využít dětské hřiště. Večerka, stejně jako restaurace, je cca 300 metrů daleko. V podobné vzdálenosti je i autobusová zastávka, odkud můžete také vyrazit na výlety do okolí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN MERKLÍN

Nejbližší ubytování v Merklíně a okolí

Ubytování Merklín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah