HORSKÁ CHATA LESANKA - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Horská chata Lesanka se nachází v krásném a klidném prostředí Krušných hor, na okraji rekreační osady Mariánská v nadmořské výšce 890 m n. m. Svou unikátní polohou je blízká jak historickému lázeňskému městu Jáchymov, tak sportovně-rekreačním centrům Boží Dar a Klínovec.

Chata Lesanka nabízí výtečné podmínky nejen pro individuální rodinnou rekreaci, ale i pro pořádání různých kurzů a školení, kdy je hostům k dispozici veškerá prezentační technika. Přírodní předpoklady a dlouholeté zkušenosti zaručují také perfektní prostředí pro školy v přírodě, lyžařské výcviky a rekondiční pobyty pro děti i dospělé. V útulném zázemí chaty zajišťujeme též svatební hostiny a další oslavy.

Krušné hory jsou rájem pro provozování zimních i letních sportů. V zimě můžete využít bohaté nabídky lyžařských areálů nebo vyrazit na udržované běžecké tratě. V létě jsou zde ideální podmínky pro cykloturistiku, především pro horská a trekkingová kola, a také pro pěší výlety, případně nordic walking.

Gastronomie

Restaurace Lesanka Vám nabízí: posezení ve stylovém prostředí, oddělený prostor pro nekuřáky, klasický minutkový jídelní lístek a v sezoně každý den výběr ze dvou druhů obědů a večeří klasické české kuchyně. Otevřeno pro Vás máme v letní i zimní sezoně každý den od 12 do 22 hodin. Mimo hlavní sezonu je aktuální otevírací doba v restauraci 12 - 20 hodin.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA LESANKA - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah