APARTMÁN DOMENICA 103 - Železná Ruda

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán Domenica 103 se nalézá na okraji města Železná Ruda v části zvané Brčálník. Jedná se o klidné sousedství, obklopené nedotčenou přírodou chráněných krajinných oblastí.
Apartmán je má plně vybavenou kuchyni s indukčním vařičem a troubou, která umožňuje i mikrovlnný ohřev, koupelnu se sprchovým koutem a obývací pokoj s rozkládací pohovkou a jídelním stolem. V ložnici je umístěná velká manželská postel. Ukládací prostory ve formě skříní pak naleznete ve vstupní hale nebo v ložnici. Milovníky lyžování nebo turistiky jistě potěší, že skříně mají dedikované kovové poličky pro lyžáky nebo pohorky. V apartmánu je kromě širokoúhlé televize také Wi-Fi internetové připojení. Většina operátorů však neposkytuje v oblasti apartmánu příliš dobré telefonní spojení. Doporučujeme Vám tedy si nechat práci spíše doma. Apartmán je vybaven detektorem kouře a kouření je v něm zakázáno. Součástí apartmánu je také prostorná terasa, která je v létě vybavena křesly a posezením. Celému prostoru pak vévodí fantastický výhled do krajiny. Příslušenstvím apartmánu je kromě parkovacího stání také sklep, který můžete využít například jako bezpečnou úschovnu lyží nebo jízdních kol.

Okolí apartmánu a Železná Ruda

​Cesta do centra Železné rudy, trvá necelých 10 minut autem. K apartmánu se můžete pohodlně dopravit také vlakem, jehož zastávka je zhruba 100 metrů daleko. Vlakem se dostanete také do centra Železné Rudy.
Nejbližší obchod s potravinami se nachází v centru města Železná Ruda, kam se dá pohodlně dojet autem i vlakem. V okolí je několik restaurací. Apartmán je přímo obklopen šumavskou přírodou a o výlety po okolí rozhodně není nouze. Doporučit můžeme například návštěvu okolních jezer. Černé jezero je nejhlubší jezero ČR za návštěvu stojí i poblíž se rozpínající Čertovo jezero. Pro zdatnější turisty doporučujeme také vyrazit z Železné rudy na výšlap k horskému jezeru Laka, které je součástí šumavského národního parku. Rozhodně si nenechejte ujít ani krásné procházky kolem vodní nádrže Nýrsko. Pro lovce majestátních výhledu doporučujeme navštívit Rozhlednu Pancíř nebo Jezerní horu. V zimě jistě oceníte služby poblíž se nacházejícího lyžařského centra Špičák. Děti si zase užijí sáňkování na okolních kopcích.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN DOMENICA 103 - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah