APARTMÁN U KOLA NA BRČÁLNÍKU - Železná Ruda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán je součástí budovy JASAN B, která je součástí Šumavských Strání na Brčálníku v katastru obce Hojsova Stráž. Budova se nachází v údolí Úhlavy (nejhlubší údolí na Šumavě), mezi hřebenem Královského hvozdu a Můsteckým hřebenem.

Apartmán je plně vybavený, má dispozici 2+kk o výměře 56m2 se samostatným vchodem, samostatnou ložnicí, v obývacím pokoji je rozkládací pohovka s kvalitní matrací pro celoroční spaní, balkónem s výhledem na hřeben Královského Hvozdu a plně vybaveným kuchyňským koutem. Součástí je sklepní kóje, kde si lze uložit kola, kočárky nebo lyže. K apartmánu patří jedno parkovací stání.

APARTMÁN U KOLA NA BRČÁLNÍKU ubytování v apartmánu

V kuchyni je plně vybavená kuchyňská linka, indukční varná deska, myčka nádobí, kombinovaná mikrovlnná trouba s troubou, konvice na indukci, lednice s mrazákem, mycí prostředek, tablety do myčky, utěrky. V obývacím pokoji naleznete rozkládací pohovku pro celoroční spaní s kvalitní matrací, pracovní stůl, Wi-fi, smart TV (Skylink - možnost přehrávání zpětné TV až 7 dní, NETFLIX a VOYO). V ložnici je manželská postel, vestavná skříň, dětská postýlka, trezor. Koupelně se nachází WC, sprchový kout, fén, topný žebřík, umyvadlo, ručníky, osušky a nočník. V předsíňi je věšák s lavicí, vestavná skříň, pračka se sušičkou a zrcadlo. Na velkém balkóně jsou dva stolky a 4 židle. Ve sklepě můžete využít mazací kopyto na lyže, dva páry sněžnic, zásuvku pro dobíjení elektrokol a boby.

Okolí apartmánu a Železná Ruda

Brčálník (německy Frischwinklel, Höllwinker, Hollgut) je část místní části Hojsova Stráž města Železná Ruda. Nachází se v závěru Úhlavského údolí v nadmořské výšce 870 m. Brčálník leží 2 kilometry od Špičáckého sedla a je tedy ideálním výhodiskem pro turistiku a cykloturistiku. V nedalekém okolí se nachází Černé jezero, Čertovo jezero, přehradní nádrž Nýrsko a jiné zajímavosti. Nachází se zde také několik památných stromů, například Jasany na Brčálníku či Brčálnický buk. V údolí Úhlavy se pod železniční tratí jihozápadně od osady prostírá přírodní rezervace Brčálnické mokřady. Brčálník leží asi tři kilometry jihozápadně od centra vesnice Hojsova Stráž v Plzeňském kraji v klatovském okrese. Na Brčálníku je vlaková zastávka Hojsova Stráž-Brčálník železniční tratě 183 z Klatov do Železné Rudy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U KOLA NA BRČÁLNÍKU - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah