JESENICKÝ DOMEČEK - Jeseník

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 12 osob ve 4 ložnicích. 2× monitor k připojení PC, USB (filmy, pohádky) 1× infra saunaKompletně vybavená kuchyň (lednička s mražákem, sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, myčka, nádobí + hrnce). Venkovní nezastřešená terasa, venkovní zastřešená pergola + gril.

​Náš domeček po vnitřní i venkovní rekonstrukci, stojí na prosluněném pozemku v lázeňském městě Jeseník. Je to ideální místo, ze kterého můžete vyrážet na výlety. Ať už vás láká les, cykloturistika, pěší procházky, prohlídky místních zajímavostí nebo samozřejmě v zimě lyžování. Z našeho jesenického domečku je to ke každé vaší zvolené aktivitě pár minut. Po návratu z výletů si můžete užít západ slunce na verandě, zrelaxovat v sauně či si ugrilovat na zahradě pořádný stejk. Naše děti milují pejsky a věříme, že jejich láska je mnohému naučila, vítáme tedy i vaše čtyřnohé kamarády, protože i oni jsou členové vaší rodiny a bez nich není dovolená ta pravá.

JESENICKÝ DOMEČEK ubytování v apartmánu

V domečku máme tři patra. V přízemí je apartmán 1+1 s rozkládající sedačkou pro dvě osoby, s krbem a s výhledem do zahrady, infrasauna a toaleta se sprchou. V prvním patře je prostorná kuchyň s jídelním stolem, obývací pokoj - společenská místnost, koupelna (vana, pračka, toaleta), (sedačky jdou rozložit do & . 34; tří přistýlek& . 34;). Ve 2. patře se nachází tři pokojíčky a toaleta. V prvním pokoji 1× patrové postele + další jedna postel, ve druhém manželská postel + další dvě postele, ve třetím dvě postele z masivu + další jedna postel. Sociální zařízení: 1× WC + sprcha v přízemí, 1× WC+vana, 1× WC ve 2. patře. V koupelně v 1 podlaží pračkaVytápění: Plynový kotel pro celý objekt, v apartmánu v přízemí + krbová kamna.

Gastronomie

Stravování vlastní. Kompletně vybavená kuchyně, popřípadě v okolí několik restaurací.

Okolí apartmánu a Jeseník

​Pro ubytované je připravena tzv & . 34; kniha výletů. & . 34; Obsahuje 50 naplánovaných výletů (cyklo, turistické, příroda, památky) z Jeseníku a okolí. Pokud tedy nejste dopředu rozhodnutí, co chcete vidět - stačí si vybrat: -) K dalším možnostem koukněte na naše WEBOVÉ STRÁNKY https: //www. jesenicky - domecek. cz/Možnosti koupání: koupaliště Jeseník, bazén Jeseník - Priessnitz, bazén Česká Ves, rybník Florian, lom Žulová - Brankopy, Arcibiskupský lom, lom Vycpálek, lom Rampa, bazén Domašov - Bělá pod Pradědem, lom Rokliny, lom Žulová, lom Vaněk, lom Štachlovice, Zlaté Jezero, lom Kaolinka. Blízká lyžařská střediska: Jeseník - Na Smrťáku, Jeseník - Lázně, Lázeňský vrch, Miroslav - Lipová Lázně, Kovárna - Horní Lipová, Filipovice, U Pekina - Dolní Údolí, Horní Údolí.

Rezervovat ubytování v JESENICKÝ DOMEČEK - Jeseník

Nejbližší ubytování v Jeseníku a okolí

Ubytování Jeseník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah