PENZION POHODA APARTMÁNY - Česká Ves

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Rodinný penzion s dvoupokojovými apartmány 3 - 4 os. s vastními vchody přímo s obytné zahrady Vám poskytne nejen komfortní ubytování s WI-FI, satelitem, TV, DVD ale i klid a soukromí. Apartmán: ložnice s manželskou postelí, pokoj s dvěmi lůžky a KK pro vastní vaření, koupelna se sprchovým koutem. Tichá okrajová část v obci Česká Ves u Jeseníku vzdálená od města Jeseník 3 min. Louka a les 100m. Apartmány se nachází na úpatí pohoří Hrubého Jeseníku a začínajících Rychlebských hor v údolí mezi Priessnitzovými lázněmi a rozhlednou Zlatý Chlum. Autobus a obchod 400m.

Ubytování na kvalitní úrovni kde naleznete pohodu a klid. Ložnice + pokoj + koupelna. Apartmány jsou vytápěny elektricky vytápěnou podlahou s termostaty v každém pokoji což zaručuje velmi příjemný pobyt. WI-FI, TV, DVD A SATELIT + interne a Skype v recepci. Apartmán č. 1 má vchod přímo z obytné zahrady a je po celkové rekonstrukci, nový apartmán č. 2 má vchod po venkovním schodišti do 1 poschodí. Apartmány nejsou nad sebou, takže se hosté s malými dětmi nebo pejsky se nemohou navzájem rušit.

PENZION POHODA APARTMÁNY ubytování v apartmánu

Vybaveni apartmánu: ložnice s manželskou postelí, pokoj s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutkem vybaveným nádobím na počet os. , ledničkou s mraz. , mikrovlnkou, varnou konvicí a dvouplotýnkovým vařičem, WI-FI, TV, DVD, HIFI VĚŽ a SATELIT + koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V recepci penzionu bar s připojením na internet. Zadní část zahrady je uzavřená samostatným potem. Parkování v objektu.

Recepce

9.00 - 21.00

Gastronomie

Možnost vlastního stravování.
V KAŽDÉM APARTMÁ VLASTNÍ KUCHYŇSKÝ KOUT VYBAVENÝ LEDNIČKOU S MRAŽÁKEM, MIKROVLNKOU, DVOUVAŘIČEM, VARNOU KONVICÍ A NÁDOBÍM PRO MOŽNOST VLASTNÍHO VAŘENÍ.
RESTAURACE 200M, HOTEL 500M, 900M, OBCHOD 400M, BILLA A LIDL 1KM.

Okolí apartmánu a Česká Ves

***ZIMNÍ REKREACE: OD 2 do 17 km více než 40 lyžařských vleků. Možný výběr podle aktuálních sněhových podmínek nebo obtížnosti sjezdovek. Sáňkování 30 m. *** TENIS - S umělým povrchem, víceúčelové hřiště pro míčové hry a restaurace 200m. ADRENALINK PARK - lanové centrum, terénní čtyřkolky, paintball, lukostřelbu, horolezeckou stěnu nebo jízdu na koních. Česká Ves 3Km. CIKLISTIKA - přímo v penzionu možnost zapůjčit hoské kol, cyklobusy. 50m. mezinárodní ciklotrasa do PL. RYBAŘENÍ - Rybářský revír Florian 1A, dříve Špičák 1A, se nachází v obci Písečná (bývalá pískovna) u města Jeseník. Rozloha revíru je 3, 5 hektarů vodní plochy. Revír je bohatě zarybněn. Možnost zapůjčení lodiček celoročně. Rybolov non-stop povolenka 24 hodin denně. Prodej povolenek od 9:00 - 20:00 hod. Veterán muzeum, krytý bazén ze zahradou, hotel a obchody od 200m do 1km. TURISTIKA - Jesenické lázně, jeskyně na Špičáku, jeskyně na Pomezí, skalní vyhlidka s hor. chatou Čertovy Kameny, rozhledna Zlatý chlum, poutní místo Křížový vrch s kostelíčkem a hor. chatou, vodni tvrz v Jeseníku od 2 do 4km. ***ZIMNÍ REKREACE: OD 2 do 17km více než 40 lyžařských vleků. ***

Rezervovat ubytování v PENZION POHODA APARTMÁNY - Česká Ves

Nejbližší ubytování v České Vsi a okolí

Ubytování Česká Ves

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah