VILA ELEMENT - Bělá pod Pradědem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Design, prostor, pohodlí!

Objevte originalitu luxusnich horských apartmánú na okraji městečka Jeseník.

max 17 OSOB / ROZLOHA 310 m2 / CENA od 5490 Kc/noc

Vila Element disponuje třemi prostrannými apartmány, s rozlohou od 80 do 115 m2, s pěti samostatými ložnicemi a maximální kapacitou 17 hostů.
Kromě vybavení apartmánu mohou hosté využívat společné prostory a služby.

Okolí vily nabízí terasu s grilem, samostatné venkovní ohniště připravené na opékání a posezení u ohně. To vše v upravené zahradě obklopené loukami a lesy, jenom 10 minut pěšky z centra města. Každý apartmán má navíc vlastní terasu nebo lodžii s krásným výhledem na okolní hory.

Samozřejmostí je také dětské hřiště, veliká trampolína, stolní tenis a herna pro případ zlého počasí. Po dni plném zážitků Vám k regeneraci nabízíme saunu s odpočívárnou a útulný vinný sklípek se zařízenou kuchyňkou, nebo gril na terase.

Vila Element dále nabízí možnost uschování jízdních kol, lyží a ostatních sportovních potřeb, samozřejmostí je parkování v uzavřeném areálu.

VILA ELEMENT ubytování v apartmánu

Všechny apartmány (s rozlohou od 80 do 115 m2) disponují prostornými a vzdušnými ložnicemi. Mají plně vybavenou kuchyní, včetně ledničky s mrazákem, myčky, varné konvice, mikrovlnky a nádobí. Disponuji luxusní koupelnou s umyvadlem, sprchovým koutem, vanou a toaletou. Každý apartmán má navíc samostatnou toaletu. Každý apartmán je vybaven LCD televizí se satelitem, domácím kinem a vysokorychlostním internetovým připojením (drátovým i bezdrátovým). Apartmány nabízí privátni posezení na terase nebo lodžii. Všechny apartmány jsou napojeny na centrální vytápění, koupelny mají navíc elektrické vytápění podlahy. Teplotu v každém apartmánu je možné upravit na termostatu dle osobních preferencí hostů. Ve Vile Element naleznete malou prádelnu, vybavenou automatickou pračkou a žehlícím prknem s žehličkou. Vila Element nabízí vlastní parkovací místa na oploceném pozemku. V průběhu Vašeho pobytu jsou Vám k dispozici prostory vinného sklípku s kuchyní, sauna s odpočívárnou, herna se stolním tenisem a šipkami. Exteriér Vily Vám nabídne prostornou terasu s grilem, ohniště s posezením, trampolínu a dětské hřiště

Okolí apartmánu a Bělá pod Pradědem

Oblast Jeseníků je krásný, turisty zatím neobjevený, horský ráj. Poskytuje široké možnosti pro sportovní i kulturní vyžití, odpočinek, výlety i zábavu.

V okolí města Jeseník obklopeného pohořím Hrubého Jeseníku naleznete rychle se rozvíjející lyžařská střediska pro všechny zimní sporty, kilometry dobře značených cyklotras a turistických stezek, které Vás zavedou ke krásným přírodním scenériím. Celou řadu dalších aktivit pro volný čas, jako možnosti rybolovu, vyjížďky na koních nebo lanové centrum, řadí dlouhodobě Jeseník k vyhledávaným destinacím zejména díky historii lázeňství a s tím souvisejících kulturních s společenských událostí. Tyto i další možnosti aktivních odpočinku dávají dostatek důvodů k návštěvě Jeseníku, nabízí pohodu a krásné zážitky v každém ročním období.

Rezervovat ubytování v VILA ELEMENT - Bělá pod Pradědem

Nejbližší ubytování v Bělé pod Pradědem a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah