UBYTOVÁNÍ V PODKROVÍ - Roztoky u Jilemnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Penzion nabízí ubytování v podkroví pro 1 až 12 osob v celkem 4 pokojích s vlastním sociálním zařízením, plně vybavenou kuchyňkou, TV, klimatizací a s možností posezení na terase. .

Ubytování se nachází v obci Roztoky u Jilemnice, na rozhraní Krkonoš a Českého ráje. Jedná se o podkrovní pokoje s vlastním sociálním zařízením, plně vybavenou kuchyňkou, TV, klimatizací a s možností posezení na terase. Wifi, parkování ve dvoře. Celý objekt je nekuřácký. Své domácí mazlíčky nechte, prosím, doma.

UBYTOVÁNÍ V PODKROVÍ ubytování v apartmánu

Penzion nabízí ubytování pro 1až 12 osob v celkem 4 pokojích. Jedná se o čtyři podkrovní pokoje s vlastnímsociálním zařízením, plně vybavenou kuchyňkou, TV, klimatizací a s možnostíposezení na terase. Kapacita pokojů je 12 lůžek. Každý pokoj má své sociálnízařízení - koupelna se sprchovým koutem, topnými žebříky, WC. Osušky a fénsoučástí.

Gastronomie

​Stravování vlastní. Restaurace a obchod s potravinami v obci (cca 400m). Cukrárna Veronika (cca 400m). Restaurace u Bonischů (cca 400m). Ekofarma uKotyků - restaurace (2 km)

Okolí apartmánu a Roztoky u Jilemnice

​Ubytování se nachází v obci Roztoky u Jilemnice, na rozhraní Krkonoš a Českého ráje. Koupaliště- Kruh 2 km, Mříčná 10 km, Lomnice nad Popelkou 15 km.
Aquapark, krytý bazén –Jilemnice 6 km, Jičín 27 km
Sportovní areál –Jilemnice Hraběnka (běžecké a inline tratě)
SKI areál - Benecko 20km, Šachty Vysoké nad Jizerou 28 km, Špindlerův Mlýn 33 km (Hromovka, Medvědín, Horní Mísečky), Herlíkovice, Vrchlabí Vejsplachy – běžkařská trať
ZOO Dvůr Králové nadLabem 32 km.
Zřícenina hradu Kumburka Bradlec 13 km. Tichánkova rozhledna Tábor 13 km. Hrad Pecka 19 km - koupaliště, tenisové a volejbalové hřiště, hrad
CHKO Český Ráj 30 km (hrad Kost, údolí Plakánek, Trosky, Hruboskalsko, Jinolice, Prachovské skály, …)
Kino – Kruh, Jilemnice, Semily.
A mnoho dalších pěších a cykloturistických tras.
Možnosti koupání: koupaliště Lomnice nad Popelkou, koupaliště Kruh, bazén Jilemnice, koupaliště Mříčná, rybník Fařina - Nová Paka, koupaliště Valteřice, koupaliště Dolní Kalná, rybník Vejsplachy, Aquacentrum Vrchlabí, vodní nádrž Jahodnice, lom Rumchalpa - Nová Paka, koupaliště Pecka, koupaliště Poniklá - Homole v Dolích.
Blízká lyžařská střediska: Kozinec - Jilemnice, Máchovka.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ V PODKROVÍ - Roztoky u Jilemnice

Nejbližší ubytování v Roztokách u Jilemnice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah