AREÁL CUCOVNA - Mochov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Cucovna je ideální místo pro svatební obřad i s hostinou, teambuilding s týmem, sportovní soustředění nebo třeba rodinný pobyt či oslavu. V naprostém soukromí dobijete energii, zažijete nezapomenutelné okamžiky a strávíte čas se svými blízkými.
V Areálu Cucovna na vás čekají dva nově zrekonstruované apartmány Andrea a Petr a dva dvoulůžkové pokoje Jirka a Pavel. Kapacita Areálu Cucovna je 14 lůžek s možností až 5 přistýlek. Celý prostor byl pečlivě zrekonstruován za použití vysoce kvalitních materiálů a návštěvníkům garantujeme, že se u nás budete cítit jako doma. Ubytování, anebo uspořádaná akce v Areálu Cucovna pro vás bude nezapomenutelným zážitkem a věříme, že se k nám budete rádi vracet.

AREÁL CUCOVNA ubytování v rekreačním zařízení

Všechny pokoje disponují vysoce kvalitními postelemi a matracemi. Kuchyně je vybavena veškerými spotřebiči a ranní probuzení do nic nerušící přírody kolem vás bude skvělým relaxačním zážitkem. U nás si opravdu odpočinete.

Okolí rekreačního zařízení a Mochov

Okolí Cucovny nejsou jenom pole, lesy a háje. V okruhu pouhých 50 kilometrů na vás čeká celá řada historických památek, turisty oblíbených destinací i dosud neobjevených koutů. Stačí, když sednete na kolo nebo zatočíte volantem, vyberete si cíl cesty a hurá na výlet! Cucovna je rájem pro milovníky přírody, kteří chtějí prozkoumat okolní polabskou krajinu. Areál Cucovna je ideálním místem pro únik od každodenního stresu.

Rezervovat ubytování v AREÁL CUCOVNA - Mochov

Nejbližší ubytování Mochov a okolí

Ubytování Mochov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah