PENZION NA AMERICE - Jirny

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Na americe nabízí klidnou dovolenou v moderně zařízených apartmánech. Penzion se nachází jen několik minut od Prahy a přitom nabízí množství sportovních zážitků v těsné blízkosti nedotčené přírody. Bezbariérový přístup - vhodné pro vozíčkáře a rodiny s dětmi. Nekuřácký objekt.

Nově a moderně zařízený penzion Na americe se nachází v těsné blízkosti Prahy 9, v Nových Jirnech. Bydlení v moderně zařízených aparmánech s kompletně zařízenými kuchyněmi nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi. Vydařené dovolené navíc přispívá klidné prostředí v těsné blízkosti přírody. Perfektní spojení do centra Prahy jak autem, tak MHD. Penzion má rozlehlou zahradu cca 1700m2 se zastřešeným posezením a venkovním krbem. Možnost grilování. Oplocené parkoviště. Dětské pískoviště a mnoho prostoru pro dětské hry. V blízkosti penzionu naleznete množství sportovních vyžití, jako je golfové hřiště, tenisové kurty, koupaliště, squash, bowling a další.

PENZION NA AMERICE ubytování v pensionu

Ubytování ve 4 až 6 lůžkových apartmánech. Luxusně zařízené. Plně vybavená kuchyně (bez myčky) s plynovou troubou, koupelna a wc na pokoji. TV, internet, terasa se zahradním nábytkem + společné zastřešené posezení s krbem na zahradě. Možnost úschovy kol.

Rezervovat ubytování v PENZION NA AMERICE - Jirny

Nejbližší ubytování v Jirnách a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah