ŘÍČNÍ LÁZNĚ JIZERKA - Nový Vestec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Říční lázně Jizerka ubytovací kapacity jsou rozděleny na dvě kvalitativní úrovně, vyšší úroveň nabízí v současnosti trojice apartmánů, určených ke komfortnímu ubytování osob v každém apartmánu.

Jako říční lázně se připomínají od roku 1935. Těšily se veliké návštěvnosti nejenom v době prvorepublikové, ale jejich obliba pokračovala i v době poválečné až do roku 1960.

Jsme plně schopni realizovat jakoukoliv zakázku na školení nebo rekreaci od malého rozsahu pro jednotlivé rodiny počínaje až po komplexní školení pro kolektivy konče. Naším cílem je zajišťovat precizní, efektivní a rychlý servis s ohledem na originální a nekonvenční řešení. Výsledkem pak je spokojený klient, který rád využívá našich služeb i do budoucna a rád se k nám vrací.

ŘÍČNÍ LÁZNĚ JIZERKA ubytování v apartmánu

Zájemcům nabízíme tři apartmány v mírně odlišném provedení zařízení obývacího pokoje a ložnice. Vstup do apartmánu je samostatným vchodem z ulice do chodby, ze které je vstup do obývací části, ložnice a příslušenství (toaleta umývadlo a sprchový kout). Z obývací části je k dispozici výstup na terasu uvnitř areálu.

Gastronomie

Kapacita restaurace je ovlivněna počasím. Můžeme nabídnout: Jizerka: Školící a rekreační středisko - posezení u krbu. místo pro 70 hostů ve vnitřních prostorách, místo pro 80 hostů na letní terase, venkovní posezení u krbu, Restaurace - kuchyně. Restaurace upřednostňuje českou minutkovou kuchyni doplněnou specialitami podniku. Ze specialit jmenujme: Česká svíčková. Pro tyto příležitosti jsme schopni připravit celou akci, dle přání zákazníka. Pro svatby - prostřenou slavnostní tabuli Jizerka: Školící a rekreační středisko - prostřeno Jizerka: Školící a rekreační středisko - Podnikový raut

Okolí apartmánu a Nový Vestec

Středisko Jizerka leží na okraji rozsáhlých lesních komplexů, kudy vedou stezky pro cyklisty, běžecké dráhy i pěšinky pro procházky a pěší turistiku.

Rezervovat ubytování v ŘÍČNÍ LÁZNĚ JIZERKA - Nový Vestec

Nejbližší ubytování Nový ve Vestci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah