UBYTOVÁNÍ V PLUMLOVĚ

Více o pensionu

Popis ubytování

Nabízíme celoročně ubytování v klidné části malebného městečka Plumlov, které se nachází na rozhraní Hané a Drahanské vrchoviny.

Dva apartmány pro 4 - 5 osob+přistýlka s vlastním vchodem vybavenou kuchyňkou a koupelnou jsou situované v samostatné části rodinného domu. V letních měsících je k dispozici zahrada s trampolínou, gril, posezení v zastřešeném altánku u rybníčku nebo v café koutku. Osvěžit se můžete v našem bazénu. Dále herna vybavená, fotbálkem, kulečnikem, stolem na ping pong, terčem na šipky a hlavně dětský koutek s velikou malovaci tabuli, stolnimi hrami a stavebnicemi. Pro nejmenší nachystáme krmící židličku. Parkování u objektu. Rádi vás uvítáme ať jedete na dovolenou nebo pracovní cestu. Těšíme se na vás: -)

UBYTOVÁNÍ V PLUMLOVĚ ubytování v pensionu

Apartmán 1 - Ložnice s manželskou postelí a dvě samostatné postele. V obývacím pokoji je sedačka a dvě samostatné postele. Apartmán 2 - Ložnice s manželskou postelí a patrová postel. V obyvacim pokoji rozkládací sedačka Postele jsou opatřeny matracovými chrániči. Oba apartmány mají vybavenou kuchyňku, koupelnu a samostatný vchod. Sociální zařízení: V každém apartmánu je koupelna se sprchou a toaletou. Vytápění: Plynové.

Gastronomie

Výborná restaurace Pácl - denní menu Bar Oáza... . pivečko... 50m. Stylové posezeni u Sandokana - romantika na hrazi Podhradského rybníka. Milbar burgery na jaké budete ještě dlouho vzpominat.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ V PLUMLOVĚ

Nejbližší ubytování Plumlov a okolí

Ubytování Plumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah