HOTEL ZLECHOV - Plumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Zlechov se nachází v odlehlé části města Plumlova poblíž břehu Plumlovské přehrady s nádherným výhledem na vodní hladinu. Nabízíme ubytování ve třech větších pokojích, dvou menších pokojích a chatě vedle hotelu. každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a rozkládacím gaučem. Chata je vybavena dvěma ložnicemi, koupelnou se sprchovým koutem a kuchyňkou.
V restauraci kromě vnitřního a venkovního posezení najdeme také dva dětské koutky a oddělený sál, kde je možnost uspořádat nejen různá školení, ale také oslavy nebo svatby. Na své si přijdou i sportovně založení zákazníci, pro které je zde připravena půjčovna elektrokol.
Hlídané parkování zdarma a bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.
​Po potvrzení rezervace vyžaduje ubytovatel zaplacení 100% z ceny ubytování předem.
Prosíme o příjezd v časovém rozmezí 14:00 - 17:00.

HOTEL ZLECHOV ubytování v hotelu

Dva z větších pokojů jsou vybaveny vanou. Všechny ostatní pokoje sprchovým koutem.

Gastronomie

V hotelu kromě možnosti ubytování v moderně zařízených pokojích, máte také příležitost navštívit restauraci, kde se vaří pokrmy pouze z kvalitních a čerstvých surovin. Na patře hotelu je k dispozici čajová kuchyňka - varná konvice, káva, čaj v ceně, varná deska, rychlovarná konvice, lednice a mrazák.

Okolí hotelu a Plumlov

Plumlov nabízí krásnou procházku či projížďku na kole, dlouhou přibližně 3–5 km kolem Plumlovské přehrady. Zámek Plumlov se nachází ve městě Plumlově, které leží 8 km od Prostějova na úpatí Drahanské vrchoviny. Letní kino v Mostkovicích leží jen několik desítek metrů od vodní hladiny přehrady.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZLECHOV - Plumlov

Nejbližší ubytování Plumlov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah