APARTMÁ NA HANÉ - Kostelec na Hané

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmá na Hané  najdete pouhých 200 metrů od železniční stanice v  Kostelci na Hané. Do nejbližšího města Prostějova je to 5km.  

​Apartmá na Hané najdete pouhých 200 metrů od železniční stanice v Kostelci na Hané. Každé apartmá má vlastní koupelnu a WC. Samozřejmostí je poskytnutí návštěvníkům ložního prádla, ručníků a toaletních potřeb. K dispozici je také vybavení kuchyně (vařič, rychlovarná konvice, lednice, nádobí), prostor k posezení a zdarma WiFi připojení k internetu.   Apartmá na Hané poskytuje vlastní bezplatné parkoviště, sklad na jízdní kola, dále je zde malá a velká pergola s posezením v přilehlé zahrádce, pingpongový stůl, trampolína pro děti a zahradní šachy pro šachisty. Jen 700 metrů odsud najdete tenisový kurt, golfové hřiště a dětské hřiště.  

APARTMÁ NA HANÉ ubytování v apartmánu

V penzionu jsou k dispozici dvoulůžková a vícelůžková apartmá. Apartmány jsou buď jednopokojová nebo dvoupokojová.   Jednopokojová mají 2 pevná lůžka s možností přistýlky. Dvoupokojová mají pevná lůžka a rozkládací pohovky v oddělených pokojích. Je možné ubytovat i pětičlenné rodiny.

Okolí apartmánu a Kostelec na Hané

Do nejbližšího města Prostějova je to 5km. Zde se nachází letní aqaupark, krytý bazén, kino a několik nákupních středisek. Největším městem v okolí je Olomouc, ve kterém také naleznete nákupní střediska, aquapark a několik kin.   Cyklotrasy se nachází také v blízkosti objektu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁ NA HANÉ - Kostelec na Hané

Nejbližší ubytování v Kostelci na Hané a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah