CHATY MACHOVICE - Horní Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chaty se nachází na samotě v klidné části Kněhyně obce Horní Bečva v Beskydech, které je zapsáno na listině chráněných památek a přírodních rezervací UNESCO. Jsou situovány cca 15 km od města Rožnov pod Radhoštěm, které je známé svým nejstarším Valašským muzeem v přírodě. ​Chaty obklopuje nádherná krajina, tiché a klidné prostředí na samotě, které je v letní sezóně ideální pro relaxaci a zároveň vhodné pro pěší turistiku, cykloturistiku, houbaření apod. Především v zimě u chat děti využijí velké kopce k sáňkování, bobování, začínajícímu lyžování či dovádění. Pro zdatnější lyžaře či snowboardisty nabízí okolí sjezdovky (na Pustevnách, Ski areál Rališka v Horní Bečvě, Ski areál Mezivodí, Ski areál Bílá, Ski areál Velké Karlovice), pro běžkaře ideální výlety na Martiňák a Pustevny (běžkařské tratě) a různě po okolí. U chat lze celoročně využít za poplatek zahradní domek s vnitřním krbem pro cca 22 osob s výhledem do krajiny, který je vhodný pro uspořádání rodinné oslavy, menší firemní akce, školení, vánočního večírku, soustředění pro sportovní kluby apod. V domku je k dispozici (mimo zimní měsíce vzhledem energetické situaci) i sociální zařízení (WC a sprcha).

CHATY MACHOVICE ubytování v chatě

Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 23 osob v 5 ložnicích. Sociální zařízení: Chata Štěpán - 3 koupelny se sprchovým koutem (2× v přízemí a 1× v patře), umyvadlem a WC a 1 samostatné WC (v patře) s umyvadlem. V každé koupelně je k dispozici ručník na ruce, tekuté mýdlo na ruce, na každém WC jedna role toaletního papíru, WC čistič a odpadkový koš. Ostatní potřeby či větší množství potřeb (toaletní papír, sáčky apod.) vzít vlastní. CHATA Šimon (menší) - 1 koupelna se sprchovým koutem a toaletou v mezipatře, v přízemí se nachází samostatní toaleta.

Okolí chaty a Horní Bečva

U chat se nachází dětské hřiště (houpačky 2× , vahadlové 1× , skluzavka), travnaté hřiště (volejbal, nohejbal, …). Především v zimě děti využijí okolní velké kopce k sáňkování, bobování, začínajícímu lyžování či dovádění. Sportovní vybavení (sítě, branky) je nutno vzít s sebou.

Rezervovat ubytování v CHATY MACHOVICE - Horní Bečva

Nejbližší ubytování v Horní Bečvě a okolí

Ubytování Horní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah