VENKOVSKÝ DŮM HORNÍ BEČVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Venkovský dům Horní Bečva se nachází v obci Horní Bečva, od centra obce vzdálen cca 2 km, v tichém prostředí na polosamotě nedaleko lesa s krásným výhledem do údolí a na okolní kopce.

Důmse nachází v horní části obce Horní Bečva, od centra obce vzdálen cca 2 km, vtichém prostředí na polosamotě nedaleko lesa s krásným výhledem do údolí a naokolní kopce. V okolí se nachází mnoho turistických tras jak pro pěšíturistiku tak pro horskou jízdu na kole. Jednoduše zařízený 5-pokojový rekreačnídům (chalupa) (90 m2) nabízí ubytování až pro 12 osob. K dispozici je moderně plněvybavená kuchyně, v roce 2022 proběhla rekonstrukce koupelny a WC. Vytápěnídomu je zajišťováno tepelným čerpadlem, bez nutnosti přikládání do kotle. V ceněubytování je wifi připojení k internetu. Na neoploceném pozemku mohouhosté využít venkovní posezení, přenosný gril, ohniště a také parkoviště. Vzimě je nutné mít ve výbavě sněhové řetězy. Lyže si můžete uschovat v lyžárně. Objektje nekuřácký.

VENKOVSKÝ DŮM HORNÍ BEČVA ubytování v chalupě

Pokoje jsou vybavené jednolůžkovými i dvoulůžkovými postelemi. Celkem je k dispozici 12 lůžek.

Gastronomie

K dispozici je moderně plně vybavená kuchyně.

Okolí chalupy a Horní Bečva

V okolí možno provozovat turistiku, cykloturistiku, koupánív přehradě vzdálené 3,3 km, v zimě ski areál Rališka 4 km od ubytování, Pustevny10 km.

Rezervovat ubytování v VENKOVSKÝ DŮM HORNÍ BEČVA

Nejbližší ubytování v Horní Bečvě a okolí

Ubytování Horní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah