REKREAČNÍ STŘEDISKO TOSKA - Prostřední Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Rekreační středisko Toska se nachází v hornaté krajině Beskyd a je obklopeno hustými lesy plnými lesních plodin. Je vhodné pro rekreaci rodin s dětmi, sport a příjemnou relaxaci uprostřed divoké přírody. Svým klientům nabízíme celoroční ubytování ve 12 vybavených chatách s celkovou kapacitou 70 lůžek. Všechny chatky jsou vybaveny kuchyní s vařičem, rychlovarnou konvicí, lednicí a nádobím. Součástí sociálního zařízení je toaleta, umyvadlo a sprchový kout.

Našim klientům je k dispozici hřiště na volejbal, ohniště, pingpongový stůl, možnost zapůjčení přenosného grilu, dětské postýlky. Za poplatek je možné využit saunu, 2 tenisové kurty ve vedlejším areálu.

REKREAČNÍ STŘEDISKO TOSKA ubytování v rekreačním zařízení

Hosté se mohou ubytovat s chatkách Alpina, Chata, Gizela a Javorina. Všechny chatky kromě chatek Gizela 3 až 7 nabízejí vlastní sociální zařízení s toaletou.

Okolí rekreačního zařízení a Prostřední Bečva

Naše středisko se nachází uprostřed Beskyd a je ideálním výchozím bodem pro různé sportovní aktivity. V okolí je velké množství značených turistických a cykloturistických tras, bazén, tenisové kurty, hřiště na volejbal, nohejbal, stůl na stolní tenis apod. Naproti vyhlášené restauraci a rekreačnímu, zábavnímu a sportovnímu areálu Zavadilka se nachází přírodní koupaliště Biotop Bečva, které nepotřebuje žádnou chemii a je vybaveno brouzdalištěm pro děti a neplavce a plaveckou částí s hloubkou 2,5 m.

Za návštěvu jistě stojí v Rožnově pod Radhoštěm Valašské muzeum v přírodě, jež má několik zajímavých okruhů. Ve Frenštátě pod Radhoštěm Vás jistě dále potěší aquapark Frenštát s vyhřívanou vodou, možností občerstvení, příjemným posezením a volejbalovým hřištěm. Novinkou je Stezka Valaška, dřevěný chodník v korunách stromů. Z vyhlídkové věže uvidíte Jeseníky a Polsko. Součástí stezky je jediný lanový chodník v ČR a nejdelší tzv. Skywalk v Evropě. Na návštěvníky čekají interaktivní a edukativní koutky s možností odpočinku. Děti se mohou těšit na trampolíny a třípatrové hřiště s průlezkami. nejvyšší bod stezky je ve výšce 1099 m n. m.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ STŘEDISKO TOSKA - Prostřední Bečva

Nejbližší ubytování v Prostřední Bečvě a okolí

Ubytování Prostřední Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah