APARTMÁN STARÉ HAMRY

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Hamr...

Užijte si dovolenou v nádherné přírodě v srdci Beskyd

Apartmán disponuje dvěma ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a prostornou lodžií. K dispozici je spousta úložného prostoru včetně místa pro lyže, běžky či kola. Kuchyň je plně vybavená včetně pákového kávovaru a myčky nádobí. Koupelna s vanou a záchod jsou oddělené. V chodbě je k dispozici velká komora pro uložení sportovního vybavení, jako jsou běžky, lyže, lyžáky apod. V bytě se nachází TV a rychlá Wi-Fi. Využít můžete také Xbox či různé společenské hry. Parkovacích míst je dostatek přímo u domu.

APARTMÁN STARÉ HAMRY ubytování v apartmánu

Apartmán disponuje dvěma ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a prostornou lodžií. K dispozici je spousta úložného prostoru včetně místa pro lyže, běžky či kola. Kuchyň je plně vybavená včetně pákového kávovaru a myčky nádobí. Koupelna s vanou a záchod jsou oddělené. V chodbě je k dispozici velká komora pro uložení sportovního vybavení, jako jsou běžky, lyže, lyžáky apod. V bytě se nachází TV a rychlá Wi-Fi. Využít můžete také Xbox či různé společenské hry. Parkovacích míst je dostatek přímo u domu.

Okolí apartmánu a Staré Hamry

Staré Hamry a jejich okolí jsou ideální místem pro klidnou relaxaci i sportovní vyžití. Máte rádi turistiku, cyklo výlety, běžecké či sjezdové lyžování a zároveň chcete klid a pohodlí? Lepší místo nenajdete! Prozkoumejte zajímavá místa v okolí apartmánu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN STARÉ HAMRY

Nejbližší ubytování ve Starých Hamrech a okolí

Ubytování Staré Hamry

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah