ROUBENKA BÍLÁ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Roubenka nabízí ubytování s výhledem na sjezdovky.

Roubenka Bílá leží v centru stejnojmenné obce. Poskytuje ubytování ve dvou apartmánech s vlastní kuchyňkou a koupelnou. Domácí mazlíčci nejsou povoleni. Parkování přímo u objektu zdarma. Wifi připojení k internetu.

ROUBENKA BÍLÁ ubytování v apartmánu

Ubytování je oskytováno ve dvou apartmánech (pro 4 a pro 5 osob), každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC a vybavenou kuchyňku se sporákem, mikrovlnnou troubou, lednicí, rychlovarnou konvicí a nádobím. Samozžejmostí je TV a wifi připojení k internetu.

Gastronomie

Ubytování se poskytuje bez jídla. Hostům je k dispozici vybavená kuchyňka v apartmánu. V blízkosti objektu je několik restaurací.

Okolí apartmánu a Bílá

Krásná příroda a lesy beskydských hor vybízejí k procházkám a výletům. Pro cyklisty jsou nedaleko SingleTrails Bílá, lyžaři využijí lyžařský areál Ski Vítkovice Bílá, lyžařské školy či udržované běžecké trasy (včetně osvětleného běžeckého okruhu). V docházkové vzdálenosti od objektu se nachází dřevěný kostel sv. Bedřicha z roku 1875, sirný pramen Smradlava, soustava vodních nádrží, kluziště, zvířecí obůrka, pašerácká stezka nebo dětský letní park s lanovým centrem.

Rezervovat ubytování v ROUBENKA BÍLÁ

Nejbližší ubytování v Bílé a okolí

Ubytování Bílá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah