APARTMÁNY NA FAŘE - Bílá

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Na Faře & STODOLA NA BÍLÉ se nacházejí v úplném srdci beskydských hor, v oblíbené turistické destinaci v Beskydech. Jedná se o příjemné, rodinné ubytování v těsné blízkosti lyžařského areálu SKI Bílá (v zimě), lanovky Zbojník a Dětského letního parku (v létě). Ubytování tvoří 2 nově zrekonstruované budovy, umístěné ve společné zahradě. Hostům je k dispozici zahradní bazén se slanou vodou, ohřevem vody a možností zastřešení. K večernímu posezení můžete využít zahradní altán s velkým grilem. V rámci našeho ubytování Vám nabídneme bohaté snídaně formou bufetu. V letní sezóně pořádáme velmi oblíbené zahradní grilování, podáváme čepované pivo, míchané drinky, apod.

APARTMÁNY NA FAŘE ubytování v apartmánu

V našich apartmánech naleznete vše potřebné pro pohodlně strávenou dovolenou. Apartmány jsou nově zrekonstruovány a moderně vybaveny. Každý z nich má vlastní kuchyňku, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Apartmány mají k dispozici společenské místnosti v přízemí domu a velkou zahradu s možností grilování. Kola, lyže a další sportovní vybavení si můžete uschovat ve vyhrazených prostorách budovy a v případě, že Vám nějaké to sportovní vybavení chybí, tak Vám jej rádi zapůjčíme v naší půjčovně. Přímo v domě jsou pro Vás zdarma k dispozici badmintonové rakety, kroket, míče a frisbee disky. V případě špatného počasí můžete využít celou řadu deskových a zábavných společenských her. V zahradě u domu je k dispozici zahradní bazén se slanou vodou a ohřevem. K večernímu posezení můžete využít zahradní altán s velkým grilem.

Gastronomie

Každý apartmán má vlastní kuchyňku. Apartmány Na Faře a Stodola Na Bílé mají k dispozici společenské místnosti v přízemí domu a velkou zahradu s možností grilování. Apartmány Domovjanka jsou situovány nad restaurací a kavárnou v horském stylu.

Okolí apartmánu a Bílá

Rodiny s dětmi mají v resortu Bílá v Beskydech pořád co dělat. Hlavním lákadlem je dětský letní a lanový park v Bílé, který je svou rozlohou a vybavením největším svého druhu na Moravě. V parku si mohou děti samy hrát nebo využít animačních a jiných zábavných programů pod vedením vyškolených instruktorů. Přímo v obci narazíte také např. na Stezku beskydských pašeráků, obůrku s divokou zvěří či Bílanskou promenádu s dětskými hřišti. Lanovkou Zbojník můžete vyrazit na hřebeny Beskyd a dále pokračovat až na vrchol Lysé Hory, Smrku, Grůně nebo Bílého Kříže. V resortu Vám zapůjčíme naše kola, elektrokola nebo koloběžky a na výlet na hory nebo do okolí můžete vyrazit sami nebo s našimi průvodci. V okolí se rovněž nachází tradiční beskydské hospůdky, kde jsou podávány domácí speciality a regionální piva. Pro milovníky kultury je k dispozici nedaleké Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, hrad Hukvaldy, Kopřivnické muzeum aut, Hornické muzeum Landeck a mnoho dalších kulturních památek. V blízkém okolí, v obcích Čeladná, Ostravice a Velké Karlovice rovněž najdou své milovníci jízdy na koni nebo golfu. V okruhu dvaceti kilometrů jsou k dispozici čtyři překrásná golfová hřiště, které patří k nejlepším v republice. V případě špatného počasí jsou k dispozici wellnes centra přímo na Bílé nebo v nedalekých Velkých Karlovicích na Hotelech Bauer resp. Horal. V zimě je poloha apartmánů naprosto ideální pro rodiny s dětmi. Nachází se přímo v lyžařském areálu Bílá, pár kroků od největšího dětského zimního parku, jehož součásti naše apartmány jsou. Ski resort Bílá nejznámějším lyžařským střediskem na Severní Moravě s největším dětským zimním parkem a lyžařskou školou a moderně vybavenou lyžařskou a snowboardovou půjčovnou SUN Ski & Board School. Milovníci běžeckého lyžování mohou vyrazit na túru přímo od našich apartmánů, kde začíná Beskydská běžecká magistrála.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NA FAŘE - Bílá

Nejbližší ubytování v Bílé a okolí

Ubytování Bílá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah