APARTMÁN U SKIAREÁLU FILIPOVICE - Bělá pod Pradědem

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán se nachází v nově postaveném, luxusním, apartmánovém domě v atraktivním rekreačním středisku Filipovice, v centru chráněné krajinné oblasti Hrubého Jeseníku, v těsné blízkosti lyžařské sjezdovky.

APARTMÁN U SKIAREÁLU FILIPOVICE ubytování v apartmánu

Apartmán je koncipován jako byt 2+kk o podlahové ploše 54m2, poskytující komfortní ubytování až pro 5 osob. Vstupními dveřmi vcházíte do prostorné předsíně se šatnou s úložnou skříní, věšáky a botníkem a z této předsíně pak buď do koupelny s toaletou nebo do obytné části.

Koupelna je vybavena prostorným, moderně vybaveným sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem, toaletou, koupelnovým nábytkem s množstvím odkládacích poliček, fénem na vlasy, přenosným rozkládacím sušákem na prádlo, sušícím žebříkem a mnoha závěsnými háčky. K dispozici jsou froté ručníky s bambusovým vláknem. Jsou zde také uloženy uklízecí potřeby – smeták, mop na stírání, kbelík a pod.

Obytná část je rozdělena chodbičkou na dvě samostatné místnosti – ložnici a obývací pokoj s kuchyňskou linkou. Z chodbičky je také přístup na prostornou lodžii kde naleznete stolek a čtyři židle které vám poslouží k posezení za krásných letních večerů nebo k odpočinku a relaxaci po sportovním výkonu.

V ložnici vám, k pohodlnému spaní, poslouží prostorná manželská postel s nočními stolky a lampičkami a ložní povlečení ze saténového mikrovlákna. Pro uložení oblečení je zde dělená šatní skříň a velká komoda.

V obývacím pokoji najdete pohodlnou sedačku kterou lze rozložit na plnohodnotnou dvoupostel. Další možnost spaní, pro jednu osobu, vám poskytne rozkládací pohovka která, ve složeném stavu, slouží jako další křeslo. Sedačka i pohovka mají úložný prostor s polštáři a přikrývkami včetně ložního povlečení ze saténového mikrovlákna. Dále je zde konferenční stolek, skříňka s úložným prostorem a na ní velká plochá LED televize a malá meteorologická stanice. Odpočinkovou zónu doplňuje samostatné pohodlné křeslo.
Jídelní zóně dominuje moderní kuchyňská linka vybavená veškerým potřebným nádobím, sklokeramickou varnou deskou, elektrickou horkovzdušnou troubou, digestoří, varnou konvicí, mikrovlnkou a velkou chladničkou s mrazícím boxem.
Ke společnému stolování je zde stůl se čtyřmi židlemi.

Apartmán má centrální vytápění tepelným čerpadlem s komfortním ovládáním pomocí digitálního termostatu. Teplou vodu zajišťuje 200L elektrický bojler.
V apartmánu je dřevěná podlaha a dřevěná okna s izolačním trojsklem s možností mikroventilace. Na oknech jsou záclony a zatahovací závěsy, pro poskytnutí soukromí.
K apartmánu náleží sklepní kóje pro uložení lyží nebo kol.
K dispozici je, zdarma, Wi-Fi připojení k internetu a možnost využití sauny ve 3. poschodí domu – po předchozí rezervaci. Je také možné využít welness centra v rekreačním objektu PEPOVKA (cca 150m od apartmánu) nebo v Hotelu Stará Pošta (cca 200m od apartmánu).

V těsné blízkosti apartmánu je velké parkoviště s parkováním zdarma.

Okolí apartmánu a Bělá pod Pradědem

Rekreační středisko Filipovice patří mezi nejvyhledávanější turistická střediska Jeseníků. Nachází se ve výšce 700 metrů n. m. , jednu zastávku skibusu od Červenohorského sedla. Jeho unikátní poloha, nedaleko nejoblíbenějších sportovních center jako jsou Praděd, Kouty nad Desnou, Ramzová, Ostružná a Petříkov z něj činí atraktivní destinaci pro zimní i letní rekreaci a sportovní vyžití rodin i jednotlivců.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U SKIAREÁLU FILIPOVICE - Bělá pod Pradědem

Nejbližší ubytování v Bělé pod Pradědem a okolí

Ubytování Bělá pod Pradědem


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah