HORSKÁ CHATA ESTY - Bělá pod Pradědem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Esty se nachází v malebné osadě Filipovice, na kraji lesa, bez jakéhokoliv silničního provozu, s dobrou dostupností do lyžařských a turistických center Červenohorské sedlo (10 min) a Kouty (20 min). Dva apartmány a dva samostatné pokoje čítají celkem 16 lůžek pro 4-5 rodin. Rezervovat si můžete jak celou chatu, tak dílčí apartmány a pokoje. K dispozici je finská sauna, venkovním bazén a další bohaté vybavení. Ubytování je svou polohou předurčeno jak pro klidnou, tak i aktivní rodinnou dovolenou. V každém ročním období vám Jeseníky mají co nabídnout, prohlédněte si některé naše tipy.

HORSKÁ CHATA ESTY ubytování v chatě

V chatě je bezplatně přístupná Wi-Fi síť. Pro nejmenší hosty máme připravenou dětskou postýlku i židličku. Lyže a lyžáky můžete sušit v lyžárně vybavené vysoušečem bot.
Apartmán 1 - Nachází se v přízemí. Ložnice A se třemi samostatnými lůžky TV/SAT. Ložnice B s manželským dvoulůžkem a jednou přistýlkou. Je vybaven kuchyní s jídelním koutem (mikrovlnka, lednice, el. sporák, varná konvice), koupelnou a WC. Celkem 4 lůžka a 2 přistýlky.
Apartmán 2 - Dva dvoulůžkové pokoje, vždy s jednou přistýlkou. Je vybaven kuchyní s TV/SAT, jídelním koutem, koupelnou a dvěma WC. Celkem 4 lůžka a dvě přistýlky. Nachází se v prvním patře.
Pokoj 3 - Prostorný dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, TV/SAT, koupelnou s WC. Možnost vlastního vaření a konzumace jídel ve společenské místnosti. Celkem 3 lůžka. Nachází se v prvním patře.
Pokoj 4 - Dvoulůžkový pokoj a jeden menší pokoj pro 1-2 děti, koupelna a WC. Možnost vlastního vaření a konzumace jídel ve společenské místnosti Celkem pro 3-4 osoby.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA ESTY - Bělá pod Pradědem

Nejbližší ubytování v Bělé pod Pradědem a okolí

Ubytování Bělá pod Pradědem


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah