PENZION U BOŘKA - Bělá pod Pradědem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion u Bořka  v Domašově - Bělé pod Pradědem, nabízíme milé tradiční horské ubytování s rodinnou atmosféru, ale zároveň plný servis horského penzionu. Je ideální pro jednotlivce, rodiny s dětmi i pro celé skupiny. Vzhledem k tomu, že je penzion nově postaven na rozsáhlém pozemku, má luxus dokonalé orientace vůči světovým stranám a i když jste v horách, slunce zde svítí od rána do večera a vy si ho můžete užívat plnými doušky. Zařízení a veškerá vybavenost je z masivního dřeva, každá ubytovací jednotka má své sociální zařízení, předsíň a pokoj. K dispozici máme i dětskou postýlku. Stavba, která respektuje ráz hornaté krajiny pohoří Hrubého Jeseníku je ideálním místem pro odpočinek, turistiku i zábavu.

Strategická poloha penzionu v centru Jeseníků umožňuje snadný a rychlý přístup k četným zimním lyžařským areálům i letním turistickým cílům. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, za příplatek lze přiobjednat večeři. Hostům nabízíme možnost úschovy lyží i kol, po domluvě přepravu na sjezdovku/autobusovou či vlakovou zastávku/do hor a podobně. K penzionu náleží prostorný travnatý pozemek s  prostornou venkovní terasou, parkoviště a příjemný bar k posezení. Připojení k wifi ve všech prostorách penzionu je samozřejmostí.

PENZION U BOŘKA ubytování v pensionu

Složení pokojů: čtyřlůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s přistýlkou. Ke každé ubytovací jednotce náleží vlastní sociální zařízení, televize, prostorná předsíňka a dostatek úložných prostor.

Gastronomie

Součástí ubytování je i  jídelna, kde naleznete drobné občerstvení a  nápoje, čehož můžete využívat po celý den i  večer. Po domluvě vám rádi zařídíme grilování na zahradě.  

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, za příplatek lze přiobjednat večeři.

Okolí pensionu a Bělá pod Pradědem

V sousedství penzionu se nachází Relax centrum, kde je možné provozovat následující sporty - bowling, squash, tenis, minigolf, stolní fotbal, kulečník, šipky. Necelé 3 kilometry vzdálený penzion Eduard nabízí koupání v menším plaveckém bazénu. Velký plavecký areál lze navštívit v Jeseníku, zde jsou k dispozici dva bazény se skokanskými můstky a atrakcemi pro děti. Krytý bazén v České Vsi je vzdálen 12 kilometrů, termální bazén v Karlově Studánce 17 kilometrů. Na dosah jsou četná lyžařská střediska (Filipovice, Červenohorské sedlo, Kouty nad Desnou) i oblíbené turistické cíle (vrcholy Praděd a Šerák, rašeliništní oblast Rejvíz, jeskyně Pomezí a Špičák, klimatické lázně Karlova Studánka s naučnou stezkou Bílá Opava, Zlatý chlum, Čertovy kameny, Lázně Jeseník, lesní bar v Lipové a spoustu dalších). Jen pár metrů od penzionu stojí místní likérka zaměřená na tradiční výrobu absinthu a dalších bylinných likérů, v níž lze domluvit exkurzi a stejně daleko se nachází rybařská bašta, kde si můžete ulovit svého pstruha, kterého Vám připraví na másle.

Rezervovat ubytování v PENZION U BOŘKA - Bělá pod Pradědem

Nejbližší ubytování v Bělé pod Pradědem a okolí

Ubytování Bělá pod Pradědem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah