PENZION U RODINKY, BĚLÁ POD PRADĚDEM

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Útulný rodinný penzion nabízí ubytování v Jeseníkách v obci Bělá pod Pradědem, Domašov.

Penzion U Rodinky - ubytování Jeseníky Domašov. Penzion U Rodinky v Jeseníkách je díky svému umístění vhodný pro lyžařské pobyty, rodinnou dovolenou s dětmi, relaxační pobyty, turistiku, cyklovýlety, houbaření díky lesům v širokém okolí. Na dosah jsou četná lyžařská střediska, např. Filipovice, Červenohorské sedlo, či Kouty nad Desnou. Na pěší i cyklo výlety se můžete vydat na Praděd, Šerák, Čertovy kameny, do Priessnitzových lázní, k lesnímu baru v Lipové, Rejvíz, lázně Karlova studánka a spoustu dalších míst našich krásných jesenických hor.

PENZION U RODINKY, BĚLÁ POD PRADĚDEM ubytování v pensionu

Ubytování v penzionu Útulný rodinný penzion nabízí ubytování v Jeseníkách v obci Bělá pod Pradědem, Domašov. Penzion nabízí ubytování pro 10 osob ve třech pokojích. Ty jsou vybaveny sociálním zařízením a televizí. K zázemí penzionu patří společenská místnost s krbovými kamny a dětskou hernou, terasa, venkovní posezení s možností grilování na uzavřené zahradě vhodné pro rodiny s dětmi nebo relax pro každého, kdo se rozhodne strávit dovolenou v našem malém útulném penzionu pod horami. Pokoje: 2×3 lůžkový pokoj (koupelna, WC, TV) 1×4 lůžkový pokoj (koupelna, WC, TV) 1× rodinný apartmán (2 pokoje - 3lůžkový + 2lůžkový, WC, koupelna, TV) Ubytování v Domečku Stylový apartmán nabízí ubytování v Jeseníkách v obci Bělá pod Pradědem, Domašov. Nabízí ubytování pro 8 osob. K dispozici jsou 2 pokoje (1×5 lůžkový pokoj, 1×3 lůžkový pokoj, každý má svou koupelnu a wc) na pokojích Tv, společenská místnost, plně vybavená kuchyně s jídelnou. Je zde možnost přistýlky. Vybavení kuchyně: plynový sporák lednice mikrovlnná trouba varná konvice nádobí Další služby: venkovní posezení pergola gril možnost úschovy kol a lyží v létě bazén herna pro děti možnost zapůjčení postýlky přistýlka

Recepce

08:00 - 19:00

Okolí pensionu a Bělá pod Pradědem

Skipark Filipovice Skipark Filipovice SKIPARK Filipovice se nachází 1,5 km od našeho penzionu, přímo v srdci chráněné krajinné oblasti v malebném podhůří Jeseníků, kam se můžete dopravit autem nebo autobusovou dopravou jen jednu zastávku. Autobusová zastávka Domašov-pošta se nachází 150 m od penzionu (linkové autobusy, SKI/BIKE bus) Ve Skiparku Filipovice v Bělé pod Pradědem vás kromě sedačkové lanovky čeká Apres ski bar, snowpark, test centrum lyží Elán a dětský park s pojízdným pásem. Provozní doba 9-16 hod. Večerní lyžování 18-21 hod. Červenohorské sedlo Červenohorské sedlo Areál Červenohorské sedlo je významným střediskem sjezdového lyžování na hranici Moravy a Slezska. Je zde celkem sedm vleků a čtyři sjezdovky, které mají nadmořskou výšku od 862 do 1164 m. Jsou zde výborné sněhové podmínky, zimní sezóna trvá od poloviny prosince až do konce března. Areál se sjezdovkami je rozdělen na severní (prudší) a jižní (mírnější) svahy. Z Červenohorského sedla vede upravovaná běžecká trasa na Praděd – přes Petrovku a chatu Švýcárnu. Druhá běžecká trasa vede k bývalé chatě Vřesová studánka, odkud lze již bez upravené stopy pokračovat přes Červenou horu na Keprník a Šerák. Tato trasa je značena v bezlesých úsecích tyčovým značením. Nově byla otevřena lávka přes silnici, pro bezpečný přesun lyžařů k severním svahům. Lyžařská škola pořádá pohádkové víkendy, středeční dětské závody v brankách a páteční dny fantazie. Praděd Praděd Lyžařské středisko Praděd - Ovčárna je nejvýše položeným centrem lyžování v České republice. Na severních svazích Petrových kamenů (1 438 m n. m.) jsou nejvýše položené vleky a sjezdové tratě na území ČR. Právě proto jsou zde tradičně nejlepší sněhové podmínky. Nejvyšší hora Moravy, vrchol vysílače nejvyšší pevný bod v České republice 1637 m. n. m. Praděd je přístupný z několika směrů. Na vrchol vede asfaltová silnice z Karlovy Studánky přes sedlo Hvězda a chatu Ovčárna, kterou kopíruje i zelená turistická značka (9 km). Turisticky je Praděd přístupný také po hlavní červeně značené hřebenovce od Červenohorského sedla (asi 10 km). Nejprudší výstup vede po modře značené cestě z Koutů nad Desnou kolem dolní nádrže přečerpávací vodní elektrárny Dlouhé stráně (asi 14 km s převýšením 800 m). Dalšími možnostmi jsou cesta od severovýchodu ze sedla Vidly nebo od jihozápadu ze sedla Skřítek.

Rezervovat ubytování v PENZION U RODINKY, BĚLÁ POD PRADĚDEM

Nejbližší ubytování v Bělé pod Pradědem a okolí

Ubytování Bělá pod Pradědem


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah