PENZION BĚLA - Bělá pod Pradědem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Wellness penzion a útulná restaurace s kachlovými kamny v srdci Jeseníků. Výtečná domácí kuchyně. V okolí cyklistické stezky, sjezdové lyžování a běžecké stopy. Vlastní uzavřené parkoviště, úschovna lyží a kol. Ideální místo pro Vaši relaxaci.

Penzion Běla se nachází v podhůří stále průmyslem nesažené části pohoří Jeseníků, jižně od samotného lázeňského města Jeseníku, které je proslulé Priessnitzovými lázněmi. Obec Domašov je částí Bělé pod Pradědem, vinoucí se podél řeky Bělé, která patří do povodí Odry a kolem mezinárodní silnice směrem do Polska.

Po rozsáhlé rekonstrukci objekt dostal podobu současného stavu s cílem nepřehlédnutelnosti a nezaměnitelnosti celého komplexu. Součástí penzionu je útulná restaurace s kachlovými kamny a kapacitou 45 míst, která je rozšířena o zastřešenou terasu s venkovním posezením takže nabízí služby i volně příchozím zákazníkům, zejména cyklistům, protože kolem penzionu vede cyklistická stezka končící až v Jeseníku. Vstup do ubytovací části je přes recepci, která je součástí přístavby a navazuje na naše vlastní parkoviště. Z recepce je také řešen vstup do wellness centra a jihozápadním směrem orientovaného uzavřeného atria s posezením pod slunečníky a obsluhou z baru v recepci, dále do rozsáhlé zahrady s volejbalovým a dětským hřištěm. Wellness centrum v současné podobě nabízí vířivku, infrasaunu se solnou a světelnou terapií, kneippovy masáže, vodní masáže nohou a vyhřívaná lehátka. Restaurace i wellness centrum nabízí své služby nejen ubytovaným hostům, ale těší se i na hosty z blízkého okolí.

PENZION BĚLA ubytování v pensionu

Celkový počet lůžek: 34 Počet dvoulůžkových pokojů: 3 Počet třílůžkových pokojů: 5 Počet čtyřlůžkových pokojů: 2 Počet pětilůžkových pokojů: 1

Na pokojích Vás uvítá zcela nové vybavení. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení a sprcha, TV a internet. Pokoje i celý penzion je nekuřácký.

Recepce

14.00 - 22.00

Gastronomie

Rádi Vás uvítáme v originální restauraci s kapacitou 45 míst, kde můžete příjemně posedět u kachlových kamen či spočinout přímo na peci.

V naší útulné restauraci se setkáte s výtečnou, především českou, kuchyní. Denně pro Vás vaříme z čerstvých regionálních produktů.

Vínem oslovení jedinci mohou ochutnat výběrová jakostní a přívlastková vína z domácí vinotéky, vybraná s pečlivostí nám vlastní.

Rezervovat ubytování v PENZION BĚLA - Bělá pod Pradědem

Nejbližší ubytování v Bělé pod Pradědem a okolí

Ubytování Bělá pod Pradědem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah