APARTMÁNY PUSTEVNY - Prostřední Bečva

Více o apartmánu

Popis ubytování

Užívejte si pohody a relaxu v nově postavených apartmánech, jen kousek pod vrcholem Pusteven.

​Vítejte v apartmánech na úpatí PustevenApartmány Pustevny v Beskydech nabízejí nevšední zážitky. Na venkovní terase najdete vlastní saunu i prostornou vířivku pro 5 osob. Zažijete 100% relax a romantiku. V blízkosti apartmánů se nachází koupaliště a výtečná restaurace. Na výlet můžete vyrazit do nedalekého Valašského muzea v přírodě nebo na Pustevny.

APARTMÁNY PUSTEVNY ubytování v apartmánu

​Apartmán Wellness je náš největší 100 m2 apartmán, který zabírá celé přízemí apartmánového domu. K apartmánu přiléhá soukromá terasa 36 m2 s posezením a luxusní sudovou vířivkou pro 5 osob, kterou je možné využít celoročně a kterou máte k dispozici po celou dobu pobytu jen Vy. Apartmánek Small je sice malý, ale i tak se rozkládá na 45 m2 a k tomu můžete využívat sdílenou terasu s posezením a krásným výhledem na beskydské vrchy. Součástí apartmánu je plně vybavená kuchyně, koupelna a velké francouzské okno, které v létě určitě potěší.
Podkrovní apartmán Big disponuje rozlohou 85 m2 a sdílenou venkovní terasou s posezením a výhledem na beskydské vrchy. V apartmánu naleznete tři pokoje, plně vybavenou kuchyni, koupelnu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY PUSTEVNY - Prostřední Bečva

Nejbližší ubytování v Prostřední Bečvě a okolí

Ubytování Prostřední Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah