CHATA S VÍŘIVKOU A DĚTSKOU HERNOU HORNÍ BEČVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Horní Bečva se nachází v nádherné přírodě Moravskoslezskýhc Beskyd, kde si můžete do sytosti užít jak odpočinkovou tak aktivní dovolenou s rodinou nebo přáteli.

Chata Horní Bečva je malebná roubenka, která je výbavou přizpůsobena požadavkům moderního ubytování.

Roubenka pro 4-12 osob (+ 1 přistýlka + dítě do 3 let v cestovní postýlce) s TV a Wi-fi zdarma (vysokorychlostní internet 20MB). 6 ložnic (2 průchozí do další ložnice), obývací pokoj s krbem, velká samostatná dětská & . 34; herna& . 34; s bezpečnostní zábranou v podkroví, plně vybavená kuchyň a romantická jídelna, luxusní whirpool se 128 masážními a rotačními tryskami a světelným vodopádem, 2 koupelny - v každé je krásný velký sprchový kout a 3 WC, úložna lyží a kol...

CHATA S VÍŘIVKOU A DĚTSKOU HERNOU HORNÍ BEČVA ubytování v chatě

V chatě se nachází celkem 6 ložnic, které jsou vybaveny příjemnymi postelemi a některé také posezením. Chata nabízí dvě koupelny + WC, rychlé připojení k internetu a také wellness koutek s výřivou vanou a infra saunou. V podkroví se nachází dětský koutek s hračkami.

Okolí chaty a Horní Bečva

Pro turisty a houbaře, snowboardisty i lyžaře, malé i velké, rodinu i partu přátel či firemní outdoory - každý si zde najde své.

Množství kulturních, sportovních i tradičních folklórních akcí po celý rok. V blízkosti malebné podhorské městečko Rožnov p. Radhoštěm se svými Pivními lázněmi a vyhlášeným Skanzenem, koupalištěm a lanovým centrem (9 km).

Rezervovat ubytování v CHATA S VÍŘIVKOU A DĚTSKOU HERNOU HORNÍ BEČVA

Nejbližší ubytování v Horní Bečvě a okolí

Ubytování Horní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah