CHALUPA POD KRALICKÝM SNĚŽNÍKEM - Staré Město

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa pod Kralickým SněžníkemStylová chalupa s wellness a venkovním koupacím sudem Hot tubem, WiFi připojení, trampolína s nosností 160 kg, houpačky, pískoviště, skluzavka, venkovní posezení, plynový gril, otevřené ohniště.

Chalupa pod Kralickým Sněžníkem. Stylová chalupa s wellness a venkovním koupacím sudem Hot tubem, WiFi připojení, trampolína s nosností 160 kg, houpačky, pískoviště, skluzavka, venkovní posezení s plynovým grilem a otevřeným ohništěm. Chalupa se nachází nedaleko ski - areálu Dolní Morava, kde se nyní můžete projít po sky - bridge - 721 - nejdelším visutém mostě pro pěší na světě. Nabízíme Vám k pronájmu chalupu s komfortním wellness ubytováním s rozsáhlými možnostmi využití v létě i v zimě. Chalupa se nachází na okraji malebné horské vesnice Nová Seninka pod Králickým Sněžníkem, v jejíž blízkosti je nepřeberné množství jak sportovního, tak relaxačního vyžití.

CHALUPA POD KRALICKÝM SNĚŽNÍKEM ubytování v chalupě

V přízemí chalupy se nachází společenská místnost s krbovými kamny, rozkládací pohovkou pro dvě osoby, televizí s DVD přehrávačem, kuchyňkou, společenskými hrami, dále pak relaxační centrum se saunou a vířivkou, koupelna 1 s vanou, koupelna 2 se sprchou a lyžárna. V patře se nachází 5 ložnice s kapacitou až 16 osob. Sociální zařízení disponuje koupelnou s vanou, sprchovým koutem a 2× WC.

Gastronomie

Vlastní kuchyně vybavená elektrickou troubou, rychlovarnou konvicí, lednicí, mikrovlnnou troubou, myčkou, kávovarem na mletou i zrnkovou kávu. Možnost stravování v nedaleké restauraci.

Rezervovat ubytování v CHALUPA POD KRALICKÝM SNĚŽNÍKEM - Staré Město

Nejbližší ubytování v Starém Městě a okolí

Ubytování Staré Město


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah