HOTEL POD ZVONEM - Staré Město

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pod Zvonem vznikl přestavbou odsvěcené kaple sv. Petra a Pavla z roku 1868. Jeho citlivá a náročná rekonstrukce byla ukončena zavěšením funkčního zvonu z dílny Ditrichových z Brodku u Přerova do zvonice, která byla vyrobena dle dochovaných fotografií. V loňském roce byl v anketě MF Dnes penzion zařazen mezi 10 nejoriginálnějších ubytovacích zařízení v celé ČR.

Penzion s vlastním parkovištěm je 20 metrů od nejbližšího (a v areálu nejdelšího) vleku Kaple, který současně slouží jako přibližovací vlek do celého areálu.

Penzion Pod Zvonem je přestavěn tak, že má čtyři podlaží. V přízemí je společenská místnost, kde se podávají snídaně formou švédského stolu a během dne občerstvení - teplé a studené nápoje, točené pivo, víno i destiláty, drobné občerstvení. Dá se posedět u krbu, velké televize či velmi kvalitního audia. K dispozici je dataprojektor. Zároveň je v přízemí recepce a lyžárna pro ubytované hosty a WC. Další tři patra jsou pokoje, z čehož čtvrté patro je součástí dvou mezonetových, dvoupodlažních pokojů umístěných ve třetím patře. Tyto pokoje jsou zvláště výhodné pro rodiny s dětmi.

Obědy a večeře si mohou hosté objednat a chodí se na jídlo do objektu Stará Škola vzdáleného cca 40m od penzionu.

Penzion je ideální pro různá školení, semináře, společenské akce, oslavy, výročí a podobně. Samozřejmostí je uspořádání rautů dle přání hostů, opečeme selátka, jehňátka a podobně.

V Penzionu Pod Zvonem byly již několikrát uspořádány svatební obřady, které umíme v plné míře zorganizovat a zařídit včetně svatební hostiny a ubytování svatebčanů.

HOTEL POD ZVONEM ubytování v pensionu

Pro hosty je připraveno 29 lůžek v 8 pokojích s vlastním sociálním zařízením - WC a sprchový kout.

Na každém pokoji je k dispozici televize a lednička s minibarem. Ve společenské místnosti a ve většině penzionu je zdarma připojení k internetu přes Wi-Fi.

Pokoje jsou dvoulůžkové a třílůžkové s přistýlkou, přičemž přistýlka má úroveň plnohodnotné postele.

Dva pokoje ve druhém nadzemním podlaží jsou mezonetové - dvoupatrové - vhodné pro rodiny s dětmi.

Na penzionu máme k dispozici dětskou postýlku, kterou Vám v případě Vašeho zájmu rádi zapůjčíme.

Recepce

Pokud jsou na penzionu hosté, je celý den k dispozici recepce. V době mimo sezónu, pokud hosty nemáme, je recepční k dispozici na telefonu.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány formou bufetu ve společenské místnosti. Při dokoupení obědů či večeří slouží našim hostům jídelna v ubytovně Stará škola v sousedství penzionu.

Přes den nebo na večer je možno přímo v penzionu zakoupit pochutiny, nealko i alko nápoje, točené pivo, dobrou kávu nebo čaj. Nabídneme kvalitní vína z naší vinotéky.

Po předchozí domluvě Vám přímo u penzionu opečeme ve vlastním grilu selátka, kůzlátka či jehňátka.

Uspořádáme pro Vás rauty dle Vašeho přání.

Pokud kterýkoliv z našich hostů vyžaduje nějakou dietu, naše kuchařky mu po dohodě uvaří dietní jídla dle potřeby.

Okolí pensionu a Staré Město

Penzion je umístěn přímo u vleku a vznikající lanovky velkého lyžařského střediska Kraličák (cca 30m). Středisko má osm vleků, jednu stávající a jednu vznikající lanovou dráhu, 12 upravovaných sjezdovek, technické zasněžování, lyžařskou školu a školku, skiservis, půjčovnu atd.

V letním období je v provozu jeden z vleků u Hospůdky u vleku (cca 900m), kde provozujeme horské káry, koloběžky, pásové lyže a mountainboardy.

Přímo nad penzionem je rybník Úžas, který je v létě k dispozici ke koupání a v zimě zde hosté chodí lovit ryby "Na dírky".

V okolí je velké množství značených tras pro běžkaře, cyklisty a pěší turisty. Doporučujeme výlety na Králický Sněžník, k pramenům Moravy, ale i na známé chaty Návrší, Paprsek a další.

Oblíbené jsou výlety do nedalekého Polska (11km autem), kde je v létě koupání, kousek za hranicemi lázně, ale jezdí tam naši hosté i za nákupy.

Na výlety se dá jezdit do Šumperka (30km), Velkých Losin - krásný zámek a ruční papírna, navštívit můžete naši největší přečerpávací vodní elektrárnu Dlouhé Stráně a to jak horní nádrž tak samotnou elektrárnu, domluvíme Vám exkurzi do pivovaru Holba v Hanušovicích (15km) a podobně.

Rezervovat ubytování v HOTEL POD ZVONEM - Staré Město

Nejbližší ubytování v Starém Městě a okolí

Ubytování Staré Město


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah