CHATA NOVÁ SENINKA - Staré Město

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Nová Seninka nabízí rodinné ubytování v krásném prostředí pod Králickým Sněžníkem.

Chatu Nová Seninka naleznete v horské obci Nová Seninka. Na konci světa, nedaleko od Starého Města. V těsné blízkosti Seninky se nachází Kladské sedlo, pomezí Rychlebských hor, Orlických hor a Hrubého Jeseníku.

Chata se nachází v krásném prostředí. Celková kapacita chaty je 45 lůžek. Složení pokojů je 2, 3, 4, 5,6 ti lůžkové pokoje. Sprchy a sociální zařízení je na chodbě. Pro ubytované hosty je k dispozici jídelna a restaurace s Wi-fi, společenská místnost s televizí a stolním tenisem. Naše chata je ideální volba pro ty co upřenostňují klid a pohodu v přírodě. Parkování před objektem.

CHATA NOVÁ SENINKA ubytování v chatě

Pokoje jsou prostorné, zařízené v jednoduchém, ale pohodlném stylu.

Gastronomie

Restaurace V naší hospůdce ochutnáte pokrmy, které jsou připraveny formou domácí kuchyně. To znamená s minimálním použitím polotovarů a předvařených pokrmů. Velký důraz klademe na čerstvost a vysokou kvalitu surovin, ze kterých vše připravujeme. Příjemná hospůdka s domácí atmosférou a kachlovými kamny Polopenze Firemní akce, školení Rauty, svatební hostiny, rodinné i firemní oslavy Akce na vaše přání Letní zahrádka

Okolí chaty a Staré Město

Chata Nová Seninka na konci světa Chatu Nová Seninka naleznete v horské obci Nová Seninka. Na konci světa, nedaleko od Starého Města. V těsné blízkosti Seninky se nachází Kladské sedlo, pomezí Rychlebských hor, Orlických hor a Hrubého Jeseníku. Severní hranice oblasti Nová Seninka je zároveň take státní hranící mezi Polskem a ČR. Chata Seninka (636 m. n. m.) je ideálním místem k odpočinku pro ty, kdo touží utéci před ruchem velkoměsta a nechat se pohladit na duši malebnými výhledy do krajiny Jeseníků, či si odpočinout v nepoznamenané přírodě při sbírání hub, lesních plodů nebo příjemné procházce. V zimě doporučujeme vyzkoušet některou z perfektně upravených sjezdovek oblasti Králického Sněžníku. Seninka je skvělou volbou pro lyžařské, adaptační, jazykové a seznamovací kurzy pro školy, školky v přírodě, rodiny s dětmi I party kamarádů. K dispozici máme dětské hřiště, pískoviště, ruské kuželky, venkovní gril a ohniště k táboráku. Samozřejmostí je také bezplatné parkování. Přijeďte si užít panenské přírody českých hor. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Rezervovat ubytování v CHATA NOVÁ SENINKA - Staré Město

Nejbližší ubytování v Starém Městě a okolí

Ubytování Staré Město


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah