PENZION KORIDA - Ústí nad Labem

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion se nachází v centru Ústí nad Labem na ulici Hrnčířská 56/12, nedaleko hlavního vlakového nádraží. Trolejbusová zastávka se nachází přímo v ulici, naproti objektu. Infocentrum se nachází na nedalekém Mírovém náměstí v budově Paláce Zdar.

Penzion disponuje 6 pokoji. Všechny jsou moderně vybaveny vším, co potřebujete ke komfortnímu ubytování nejen na jednu noc, ale také na delší pobyt. Důraz klademe na komfort, čistotu, funkčnost a v neposlední řadě design našich prostorů, který spočívá v jednoduchosti. Bezplatné rychlé Wi-Fi připojení je dostupné ve všech prostorech a pokojích.

Penzion nabízí pro každé patro také vybavenou kuchyňskou linku s mikrovlnou troubou a lednicí.

Budova je zcela nekuřácká.

Nedaleko objektu je možnost parkování v podzemních garážích u nádraží a garážích pod Mariánskou skálou - bez možnosti rezervace předem.

PENZION KORIDA ubytování v pensionu

Vybrat si můžete mezi jednolůžkovým pokojem, pokojem s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Tři pokoje jsou s přistýlkou v podobě pohodlné rozkládací pohovky s plnohodnotným dvoulůžkem. Každý pokoj disponuje vlastní vybavenou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Pokoje s přistýlkou jsou také s možností dětské postýlky.

Recepce

Penzion Korida je moderní koncept samoobslužného ubytování.
Správa celé rezervace probíhá online - check-in provedete pomocí jednoduché aplikace.

Gastronomie

V blízkosti je několik kaváren, restaurací a malých obchodů. 5minut chůze od objektu se nachází Obchodní centrum Fórum se spoustou restaurací a kaváren. V pasáži hlavního nádraží se nachází pekárna Martin s příjemným posezením, kde se můžete nasnídat již od 6:00 hodin

Okolí pensionu a Ústí nad Labem

Rodiny s dětmi ocení nedalekou zoologickou zahradu, venkovní bludiště, zrcadlové bludiště, modelové kolejiště na zámku v Trmicích. Na obdivovatele moderní architektury čeká Mariánský most, stavební kuriozity zastupuje kostel se šikmou věží. Mezi další zajímavá a velmi navštěvovaná místa patří romantická zřícenina hradu Střekov, výletní zámeček Větruše, zámek Velké Březno s rozlehlým zámeckým parkem, Vaňovské vodopády, Erbenova vyhlídka. V případě nepříznivého počasí můžete navštívit muzeum. Od dubna do října si naši hosté mohou zpříjemnit pobyt výletem na lodi po řece Labe, po proudu do Hřenska a dál za hranice ČR do Bad Schandau, nebo proti proudu do Litoměřic, Mělníka a Roudnice nad Labem. Pro sportovní nadšence je v Ústí nad Labem jump aréna, lezecká stěna, cyklostezka, několik bazénů (vnitřní i venkovní), fitness centrum. Pro relaxace zde najdete saunu, páru a masérské salóny.

Rezervovat ubytování v PENZION KORIDA - Ústí nad Labem

Nejbližší ubytování v Ústí nad Labem a okolí

Ubytování Ústí nad Labem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah