HOTEL DEPANDANCE VLADIMIR - Ústí nad Labem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Vladimir se nachází v centru města, s nádherným výhledem na celé město Ústí nad Labem a nabízí služby v oblasti ubytování, konferencí, kongresů, cateringových služeb atp.

Hotel Vladimir poskytuje komfortní ubytování, profesionální služby, osobní přístup a příjemnou rodinnou atmosféru. Je dominantou centra krajského města Ústí nad Labem. Hotel dokonale splňuje očekávání českých i mezinárodních návštěvníků a slouží jako příhodná základna pro poznávání památek města a krásné krajiny Českého středohoří a Českého Švýcarska. Je ideální volbou jak pro trávení dovolené, tak pro pořádání kongresů, konferencí, seminářů i společenských a rodinných akcí. Comfort Hotel Ústí nad Labem City nabízí 86 pokojů kategorie 3*, variabilní kongresové prostory, Lobby lunch barem, saunou, parkování pro automobily a autobusy. Hotelová recepce má otevřeno nepřetržitě a zajišťuje i další služby, jako např. půjčení aut nebo zajištění výletů po okolí.

HOTEL DEPANDANCE VLADIMIR ubytování v hotelu

Hotel Vladimir nabízí ubytování v 86 3*pokojích, vč. bohaté snídaně formou bufetu. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní toaletou, koupelnou s fénem, TV se satelitním příjmem, telefonem a trezorem. WiFi připojení k internetu je k dispozici ve všech pokojích zdarma.

Recepce

24 hodin

Okolí hotelu a Ústí nad Labem

Hotel Vladimir se nachází v centru krajského města Ústí nad Labem a v těsné blízkosti Krušných hor a Českého středohoří.

Rezervovat ubytování v HOTEL DEPANDANCE VLADIMIR - Ústí nad Labem

Nejbližší ubytování v Ústí nad Labem a okolí

Ubytování Ústí nad Labem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah