HOSTEL ÚSTÍ - Ústí nad Labem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Hostel CMYK je komfortní hostel v krásně zrekonstruované budově bývalé tiskárny. Je ideální i pro ty nejnáročnější zákazníky. Nachází se v centru Ústí nad Labem, jen pár minut chůze od nádraží a řeky.

Hostel CMYK najdete v krásně zrekonstruované budově bývalé tiskárny. Je ideální i pro ty nejnáročnější zákazníky. Nachází se v centru Ústí nad Labem, jen pár minut chůze od nádraží a řeky. V jeho blízkosti se nachází kluby i hospůdky a kavárny. Je skvělým startem pro cesty do Českosaského Švýcarska nebo putování po Českém středohoří. Krásné jsou také procházky podél řeky a výlety do nejbližšího okolí. Chceme, aby se naši hosté cítili v CMYKU opravdu dobře a stále na tom pracujeme.

Nabízíme celoročně komfortní ubytování v čistých a skvěle zařízených pokojích. Ubytovat se můžete ve 2 čtyřlůžkových a 2 šestilůžkových sdílených pokojích, nebo 4 dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou a WC. V hostelu je denní recepce, kde vám náš tým rád poradí a pomůže se vším, co bude potřeba. Wi-Fi internet je v celé budově zdarma.

HOSTEL ÚSTÍ ubytování v hostelu

V I. patře se sdílenými pokoji vám zpříjemní pobyt společenská místnost s vybavenou kuchyňkou a koupelny se sprchovými kouty a WC. Každé lůžko má připraveno vlastní uzamykatelný prostor, noční lampičku a nabíječku, abyste i na cestách mohli být ve spojení se svými blízkými.

Pokud dáváte přednost naprostému soukromí, připravili jsme pro vás také 4 dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou a WC.

Recepce

Otvírací doba recepce:

Pondělí až neděle 15:00 – 18:00.

O pozdějším příjezdu nás prosím informujte, domluvíme s vámi předání klíčů.

Gastronomie

V nejbližším okolí je hned několik kaváren a restaurací, kde se můžete nasnídat. Vedle hostelu je vyhlášený bar s burgery. V dalším okolí cca 200 m je bistro, kde se podávají snídaně, saláty, polévky. V recepci vám rádi poradíme, kam zajít na dobré jídlo.

Okolí hostelu a Ústí nad Labem

Komforní hostel CMYK najdete v centru města, 5 minut od nádraží a řeky, kde je krásná cyklostezka podél Labe. nedaleko od nás je zoologická zahrada, vyhlídka Větruše, kam můžete vyjet lanovkou a užít si ústecké bludiště, nebo vyrazit na nenáročnou procházku k Vaňovským vodopádům. Hrad Střekov je od nás 2 km. Příjemná cyklostezka vede do Litoměřic, do Děčína. Pokud budete chtít náročnější trasu, můžete vyrazit do našich kopců v Českém Středohoří.

Rezervovat ubytování v HOSTEL ÚSTÍ - Ústí nad Labem

Nejbližší ubytování v Ústí nad Labem a okolí

Ubytování Ústí nad Labem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah