APARTMÁNY BRAMBORKA - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Apartmány Bramborka se nachází v klidném prostředí Jizerských hor, stranou od hlavní silnice vedoucí k lyžařským areálům Severák a Malinovka (Bedřichov, Skiaréna Jizerky). Do Jablonce nad Nisou a k vodní nádrži Mšeno nebo-li skvostné jablonecké přehradě dojdete po necelých 5 km.

Apartmány Bramborka se nachází v klidném prostředí Jizerských hor, stranou od hlavní silnice vedoucí na Bedřichov k lyžařským areálům Severák a Malinovka - Skiaréna Jizerky. Od města Jablonec nad Nisou je to pouhých 5 minut autem. K vodní nádrži Mšeno nebo-li skvostné jablonecké přehradě dojdete po necelých 5 km.
Celkem je k dispozici 5 apartmánů, 4 jsou umístěny v prvním patře, 1 apartmán v přízemí.
Hosté mají k dispozici společenskou místnost s posezením a krbovými kamny oddělenou od ubytovací části. V přízemí je možné využít elektrický sušák na lyžařskou obuv, uschovat kola a lyže. Dále je zde pro hosty připravena chladnička s nápoji a dalšími drinky, které si hosté mohou sami vybrat podle své chuti a potřeby.
U objektu je vlastní asfaltové hřiště pro rekreační sporty, dětské hřiště, ohniště, letní terasa. Ke každému apartmánu je k dispozici jedno parkovací stání přímo u objektu. V zimě je úklid sněhu na příjezdové cestě zajištěn.
Poloha penzionu nabízí nepřeberné možnosti celoročního vyžití. V zimě můžete najít v blízkosti mnoho sjezdovek různých obtížností pro děti i zdatné lyžaře, milovníci běžeckého lyžování budou obdivovat kilometry upravených bílých stop, Jizerskou magistrálu. Děti na bruslích potěší největší kluziště pod širým nebem v podobě zamrzlé přehrady.
Po zbytek roku pak využijte značené cyklotrasy vedoucí nádhernou přírodou Jizerských hor nebo se vydejte na pěší túry za poznáním okolí a načerpání nové energie. Ani na relaxaci u jablonecké přehrady, houbaření nebo na návštěvu liberecké ZOO či dominanty našeho kraje, kterou je Ještěd nesmíme zapomínat.
Máte-li menší děti, můžete podniknout kratší výlet na některou z mnoha místních rozhleden, které jsou vybudované v různém stylu a prohlédnout si kraj také z výšky.

APARTMÁNY BRAMBORKA ubytování v chalupě

K dispozici jsou 2-5 lůžkové apartmány, každý s vlastní koupelnou a plně vybavenou kuchyňkou. V každém apartmánu je samostatná ložnice s manželskou postelí, další lůžka jsou v obývací části. Plně vybavená kuchyňka (dvouplotýnkový vařič, lednice, mikrovlnná trouba, topinkovač, případně myčka nádobí). Koupelna (sprcha, WC, umyvadlo, fén). WiFi připojení na internet po celém objektu. V každém apartmánu je pro naše hosty je připraveno moderní příslušenství na přípravu čaje a espressa včetně kapslí.

Celkem 14 pevných lůžek a 3 přistýlky.

Recepce

Recepce je k dispozici online, denně 8:00 - 21:00.

Gastronomie

V okolí apartmánů je možnost využít hned několik restaurací s různou gastronomií. Mezi nejlepší patří MỘC - pravá vietnamská restaurace, Bistro Hrnec, Story Café, La Pasta apod.

Okolí chalupy a Janov nad Nisou

Poloha penzionu nabízí nepřeberné možnosti celoročního vyžití. V zimě můžete najít v blízkosti mnoho sjezdovek různých obtížností pro děti i zdatné lyžaře, milovníci běžeckého lyžování budou obdivovat kilometry upravených bílých stop. Děti na bruslích potěší největší kluziště pod širým nebem v podobě zamrzlé přehrady.
Po zbytek roku pak využijte značené cyklotrasy vedoucí nádhernou přírodou Jizerských hor nebo se vydejte na pěší túry za poznáním okolí a načerpání nové energie. Kousek od ubytování naleznete velkou bobovou dráhu. Ani na relaxaci u jablonecké přehrady, houbaření nebo na návštěvu liberecké ZOO či dominanty našeho kraje, kterou je Ještěd nesmíme zapomínat.
Máte-li menší děti, můžete podniknout kratší výlet na některou z mnoha místních rozhleden, které jsou vybudované v různém stylu a prohlédnout si kraj také z výšky.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY BRAMBORKA - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah