HOTEL EPOCHA - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Epocha se nachází v příjemném prostředí na okraji Jizerských hor, nedaleko od Jablonce nad Nisou.  

Svou polohou umožňuje snadnou dosažitelnost z města a zároveň klidové prostředí k odpočinku, pořádání rautů, svateb, školení či jiných firemních akcí. Hotel Epocha má svou vlastní restauraci pro 50 hostů. Restaurace je otevřena jak pro veřejnost tak i hotelové hosty sedm dní v týdnů vždy s denní nabídkou. Vše je v naší restauraci postaveno na kvalitních surovinách hlavně od místních a českých   dodavatelů. Vedle hotelových pokojů je hostům k dispozici restaurace se salonkem a školicí sál pro cca 20 osob. Poskytujeme připojení Wi-Fi  zdarma  pro naše hosty hotelu i restaurace. Hotel má dostatečné kapacity pro venkovní parkování poskytované  zdarma.

HOTEL EPOCHA ubytování v hotelu

Hotel Epocha v Janově nad Nisou může nabídnout svým hostům až 22 lůžek v 10 prostorných pokojích a s možností přistýlky. Atmosféra v rodinném hotelu nabízí pobyt v příjemném klidném prostředí pro práci i relaxaci. Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, samostatnými lůžky, pracovním koutem, vestavěným minibarem a televizí.    

Gastronomie

Restaurace Epocha je pro Vás otevřena sedm dní v týdnu. Pokrmy připravujeme   z kvalitních a   čerstvých surovin. Servírujeme je v moderní odlehčené formě.   Pravidelně připravujeme Menu nabídku, kterou můžete najít na našich stránkách. V letních měsících můžete   nasávat atmosféru jizerských hor z našich teras.

Naši kuchaři sledují trendy v gastronomii a snaží se promítnout tyto lahodné záležitosti do naší nabídky.

Pro děti máme připravené dětské menu. Pro ty nejmenší máme k dispozici dětské židle. Pokud budete mít speciální přání dle různých přání nebo diet náš kuchař Vám jistě vyjde vstříc.  

Okolí hotelu a Janov nad Nisou

  Okolí hotelu nabízí mnoho vyžití, přímo sousedí s bobovou dráhou a v blízkém dosahu jsou i lyžařské sjezdovky a běžecké trasy. V létě je okolí jako dělané pro turistiku a cyklistiku.

Rezervovat ubytování v HOTEL EPOCHA - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah