APARTMÁN PENZION JANOV - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově opravený Penzion Apartmán leží v horském městečku Janov, v centru Jizerských hor. Nabízí výborné možnosti pro cyklistiku, sjezdování a běh na lyžích. Zapůjčíme vám nejen horská kola ale i elektrokola.

Výhodou našeho penzionu je, že každý apartmán má vedle samostatného soc. zařízení plně vybavenou kuchyňku včetně lednice, mikrovlnky, vařiče atp. , čehož u nás využijí především hosté s malými dětmi. Více najdete na V okolí apartmánu jsou sjezdařská střediska Bedřichov a Severák. Sjezdovky jsou uměle zasněžované a osvětlené a jsou vhodné jak pro začínající sjezdaře, tak i pro pokročilé. Milovníci běžek si přijdou na své na jizerské magistrále, která začíná přímo v Bedřichově a je denně upravována. Při nepřízni počasí je možno navštívit Centrum Babylon v Liberci nabízející aquapark, lunapark a zábavné akce. Za shlédnutí skutečně stojí i liberecká botanická zahrada, nebo ZOO.

V celém objektu je k dispozici WiFi síť. Parkování je zajišťováno na pozemku penzionu. Poplatek za den je 50, - Kč. Rezervace je nutná.

APARTMÁN PENZION JANOV ubytování v pensionu

Každý apartmán má plně vybavenou kuchyňku včetně mikrovlnky, ledničky a vařiče. V každém apartmánu se dále nachází sociální zařízení se sprchou a toaletou. Ve vybavení jsou ručníky a osušky.

Recepce

Příjezd 15:00 - 18:00 Odjezd 11:00  

Gastronomie

Penzion Apartmán případně zajistí snídaně v blízké restauraci.

Okolí pensionu a Janov nad Nisou

Okolí penzionu je velmi vhodné na lyžařské a cyklistické výlety. V blízkosti jsou snadno dostupná lyžařská centra Bedřichov a Severák. Jizerské hory jsou ideální jak pro sportovní výkony tak i pro klidné rodinné procházky a výlety. V létě nabízejí velké množství značených cest a v zimě kvalitně upravené běžecké stopy Jizerské magistrály. Sjezdovky jsou vhodné pro rodiny s dětmi, a nabízejí služby lyžařských školiček.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN PENZION JANOV - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah