HOTEL NERUDOVA 211 - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Nechte se okouzlit autentickými dřevěnými stropy a freskovými nástěnnými malbami. Rodinný butikový hotel se nachází v historickém domě, který byl posledním domovem architekta Santiniho, v samém srdci Prahy. Nerudova 211 je barokní dům v nejexkluzivnější pražské čtvrti Malá Strana. Svou barokní podobu získala budova v době, kdy ji vlastnil slavný architekt Jan Blažej Santini. Tento butikový hotel vás ohromí autentickými dřevěnými stropy, žebrovými klenbami a všemi freskami v elegantních apartmánech.

HOTEL NERUDOVA 211 ubytování v hotelu

​Hosté se zde cítí vítáni, ať už si vyberou standardní pokoj nebo prezidentské apartmá. Apartmá o velikosti od 30 do 90 metrů čtverečních jsou zařízena s velkým respektem k historii a klidu tohoto místa, ale zároveň poskytují moderní prvky.
Každé z 10 apartmá je zařízeno individuálně a eklekticky rodinnými poklady a nálezy ze starožitnictví. Všechny žulové a mramorové koupelny jsou vybaveny vanou nebo sprchovým koutem a řadou tradičních českých kosmetických výrobků Manufaktura.

Okolí hotelu a Praha

Nerudova ulice na Malé Straně je pojmenována po slavném českém spisovateli a básníkovi Janu Nerudovi, který zde žil (jedna z jeho známých knih se jmenuje Povídky z Malé Strany, jejíž výtisk najdete v každém apartmánu). Tato ulice je součástí Královské cesty v Praze. Pražský hrad je vzdálen asi 5 minut chůze a v pěší vzdálenosti je také Karlův most a Staroměstské náměstí. Malá Strana je velmi malebná čtvrť s mnoha restauracemi a kavárnami, ideální místo pro poznávání Prahy.

Rezervovat ubytování v HOTEL NERUDOVA 211 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah